Nagyon, de nagyon szégyellem magam a csúnya viselkedésemért, amit az Országházban műveltem. Szerettem volna a munkámat végezni, és ez által az embereket tájékoztatni a háborús előkészületekről, de Berci hál istennek időben leállított. Most pedig Laci bácsi teljesen jogosan kisepert a házból, ahogy az egy jó házmesterhez illik.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Bandita! Legalabb Te ne csodalkozzal azon, ami tortenik,... A Parlamentbe mar regen nem mikrofonnal es kameraval kellene bemenni, hanem egesz massal,... De az sem lenne megoldas, mert a csodaszep epuletet sajnalnam,...
nemkati
@karma1: Így van! Sajnos, azok az idők elmúltak, amikor a nép kaszával-kapával szerezte vissza a jussát. Mostmár csak lapítunk, vagy marad a billentyűzet, ami a vérnyomást igazgatja.
Teljesen úgy látom, és annyira fel vagyok háborodva, mint Bandita. És dühöngök, hogy akik megtehetik, mert van hozzá tehetségük, és mert az emberek hallgatnak a szavukra, azok nem terelik ki a népet a foteljükből az utcára kaszával-kapával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.