Közkinccsé szeretném tenni dr. Surján László közösségi oldalán megosztott magvas gondolatait. Ezek a mondatok ütnek, igazak és feltétlenül érdemesek arra, hogy sok emberhez eljussanak... A teljes bejegyzést idézem betűről betűre, de az érthetőség kedvéért részekre bontva.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megint egy jo cikk Swan-tol, erdekes - bar nem tudom, hogy Surjan ebben a pillanatban mit akar.
Bar Swan emlegeti tobbszor is azt, hogy Surjannak orvoskent es felelos politizalo szemelyisegkent jobban kellene fokuszalnia a hazai betegellatasra, peldakent emlitve a 2 gyermekes holgy esetet, ami a cinikus kormanyunk sztaniolpapirba burkolt halalos itelete. Sajnos, en magam is ismerek nem egy sulyos leszazalekolt embert, akikre ez a kormany nagyivben sz@rik.

Erthetove valik viszont sokminden, ha figyelembe vesszuk, hogy Surjan doktor patologus, es mint ilyen, neki mar nem kell tekintettel lennie a pacienseire...:o(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.