"Szent János kórház orvosi szobája. Ugye szerintetek is kéne még egy stadiont építeni?" – teszi fel a költői kérdést a Kettős Mérce, mi pedig inkább már nem is fűznénk hozzá mást.

Íme a kép:

Egyetlen tragikus fotón a magyar egészségügy állapotaForrás: Kettős Mérce

150 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@izo: Mi az a libsi???
Te tényleg csak azt tudod nyögni amit a gazdáid?
Tényleg ennyire bele vagy bújva a seggükbe?
NÉZZÉL MÁR KÖRÜL!!!
Szerintem neked nem agymosásod volt a fidesznyik összetartáson,hanem egyszerűen kivették az agyad és,hogy a két füledet tartsa valami betettek egy damilt.

Mondja mi zavarja jobban? A zabszem a seggében , vagy a sötétség a fejében? Szerencsétlen.

/Die hard 3/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Aki Én: 9:48 Király, sirály!!:))) Habár attól tartok...ezzel a "feladatsorral" bevitted az erdőbe!:)))
Aki Én
@eszegfu: 10:41 Nem szabad komolyan venni. De ő még semmi a fészbukos hozzászólók mellett. Nézd meg fent Terézia Grófné Varga véleményét. Annyira bosszantó ez a sötétség, hogy nem találok megfelelő szavakat. Igazából sírni tudnék az ilyeneken. És vannak olyanok, akik osztják ezt az ostoba, mellébeszélő butaságot. Minden túlzás nélkül mondom, hogy ezek miatt a beteg elmék miatt tart itt az ország. Hogy valaki ennyire ne lássa a lényeget, az már beteges. Ez totálisan reménytelen.
eszegfu
@Aki Én: Szeretnék ellentmondani Neked... de nem megy! A fb-osok ugy beszélgetnek mint amikor a nők a "házi praktikákról" ... "Le lehet mosni a penészt", "viszi a fertőzést a kórterembe", meg "reklámfotó"... de lényegét tekintve -- tisztelet a kivételnek! -- mindenki az orvost hibáztatja. Sőt az sem jut eszükbe: ha ilyen az "orvosi" szoba, akkor a kórtermek is... mégsem várják el a betegektől, hogy függönyt vigyenek, meg hogy lemossák a penészt. Mintha életükben nem jártak volna "közkórházban"!
Aki Én
@eszegfu: Gyakorlatilag mindenki felelős, de az országvezetés az nem.
eszegfu
@Aki Én: Tudod ez olyan "visszaható" dolog. Mindenki felelős, aki ezt a pártot akarta a kormányzásra, viszont a választások előtt ennek a pártnak nagy szerepe volt az emberek "hülyitésében", igy rájuk szavaztak... ez egy ördögi kör!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.