Harrach Péter szerint a nehéz helyzet az anyagiak hiánya mellett kulturális sajátosságokból is fakadhat. Sokszor a megfáradt, munkanélküli szülők nem tudják gazdaságosan, takarékosan felhasználni forrásaikat...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez a Harrach is egy álszent keresztény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Ha jól értem, összeállítottak 50 darab ajándékcsomagot a Katolikus Karitász “Akarom” modellprogramjában résztvevő, mélyszegénységben élő családoknak.
Ez szép, de csak 50 család van? Vagy előre megnevezettek kapják? Vagy tombolán nyerhető el? És aki nem vesz részt a programban?
szaboria1
Ez a Harrach is egy álszent keresztény.
zöldszem
kepkezelo.com/images/2vxqt98f080i91fcpqs5.jpg
Még jó, hogy az utóbbi 94 évben sokat változott? az ország! Csak a Fidesz! Na ugye!
papa.49
Ez a haragos szopógép, már előszedte az mszmp. párttagkönyvét, mert hamarosan szüksége lesz rá, hiszen ennek léte lesz feltétel orbánisztánban, egyébként meg éppen befoghatná a lepcsest, mert már sokat tett hogy szarabbul érezzük magunkat a hazánkban!!!
silber13
Várható volt hogy megszólal ez a baromarcú nulla! Kellemes karácsonyt, pont olyat, amilyet sok millió magyarnak csináltatok!
Gyuri Géderről
Hogy húzná már ki valaki a seggén keresztül a protézisét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.