Karácsony előtt több tucat rendőr kapott kézhez egy felszólítást, hogy fizessék vissza túlóradíjaikat. A munkáltatójuk szerint a pénzt tévesen utalták ki nekik. Az egyik szakszervezet azt mondja, a munkáltató téved: a menekültválság idején a déli határnál szolgáló rendőrök túlóráztak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Valaki a bérszámfejtésnél fingott egyet és mindenki kirohant a szobából. Majd valami szakszervezetis, gázálarcban felpötyögte a béreket. Így történhetett, don Pintér elvtárs!
kkalman
Ha valaki nem tudná, akkor a Gyurcsány a hibás, és a Gyurcsány monnyon le! :-)
Ekkora, aljas gazemberségre is csak ez a tetű társaság képes. És most elnézést kérek a tetűktől, mert sértegettem őket azzal, hogy a fitymasz bagázst a tetűkhöz hasonlítottam.
Lepényleső
A fidesz féle mozgóbér? Ahová éppen könyvelni kell?
picike
ami a szent bibliában irva vagyon a kiadott pénzekről igaz régi de az isten igéje védett és abban azt irja az irás ha a pénz megaludt tehát meghált valakinél a jog szerint nem szabad vissza kérni ez a szent irásban van . legyen mindenki lelke szerint e tanulság az igaz Isten ismerete.különben már rég elköltötték nincs is meg az embereknél se.akkor miből hogy adja vissza? A pénzre még a jó Isten is ügyel.@kkalman:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.