Újabb részletek derültek ki arról, hogy mikor járt Budapesten a november 13-iki párizsi merényletek kiagyalója. A francia BFM TV azt közölte, hogy a körözött Salah Abdeslam kétszer is megjárta autóval Budapestet.

Első alkalommal szeptember 8-án bérelt egy Mercedest, amivel elindult Budapestre. Másnap 11 óra 39 perckor parkolt le a Baross téren (a Keleti pályaudvarnál), ott mindössze 45 percet töltött, és indult is vissza Belgiumba, néha 196 kilométer/órás sebességgel.

Az első alkalommal Ausztriában megállították, vele volt a szintén körözött Samir Bouzid és Soufiane Kayal. Másodszor szeptember 17-én egy Audi A6-ossal érkezett Budapestre, akkor a Thököly útnál parkolt két óra hosszát.

A BFM TV szerint az a kérdés, hogy ő vitte-e Belgiumba Abdelhamid Abaoud-t, akiről azt sejteni, hogy a migrációs hullámmal jött be Európába.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A tekemtököm, meg az elhárítás mit csinált éppen gombfociztak???Minek tartjuk ezeket a ,,heréket,, ha még a dolgukat se csinálják meg???Az ügynök akták kinyitásának az volt a legütősebb ellenérve ,,lelepleződik a szolgálat,, hát az égvilágon semmit nem vesztettünk volna vele, ez röhej))))))))))))
Toby
Orbánc legnagyobb pechéje, nem robbantottak és lövöldöztek, ezért kell nyomatni félóránként a "migránsok megváltoztatják hazánk etnikai összetételét ( a kvóta szerinti 1500_2000 !) " nem tudjuk, hogy kik ők " ezt senkiről sem tudjuk, aki letelepül nálunk, addig, amíg el nem követ valami törvényellenest, "Megbújt terrorista" - bárki lehet, nem csak arab !
Mangu
@papa.49: Ez az EU-s együttműködés. Utólag mindenki okos, főleg azok, akik keverik a lapokat. Tudja valaki, hogy honnan ilyen jól értesült a francia BFM TV percnyi pontosság-gal?
A szolgálatot ne bántsd, ők teszik a dolgukat - de vannak főnökeik, akik szintén teszik a dolgukat.
papa.49
@Mangu: Ha igaz hogy értesítették a magyar szolgálatokat akkor valaki itt hunyó ebben itthon...De az is lehet hogy csupán jól átkúrták megint az embereket, ha fals ez a hír...Azt én is tudom az a jó szolgálat amit észre sem veszel, hogy működik...
Mangu
@papa.49: Ha igaz ..., akkor ők is hunyók, osztrákok is, na meg mi is ha beveszünk ilyen baromságot. Mocskos hangulatkeltés.
Anno a németek leszámoltak a terrorizmussal, amikor a Vörös Brigádok tagjai rejtélyes módon a tárgyalások előtt öngyilkosok lettek a börtönben. Majd a titkosszolgálatok hoztak létre kvázi terror szervezeteket (infó szerzési céllal), melyek idővel önállósították magukat.
Legnagyobb bukta, az Al Kaida, Oszama vezetésével. Kár ragozni, hülyékként kezelnek minket. Érdekes sztori az ISIS létrejötte (ami biztonsági szolgálatok több éves felügyelte alatt Irakban). Támogatottságukról nem is szólva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.