David Cameron csütörtökön munkalátogatásra érkezik Budapestre, Orbán Viktor miniszterelnök és a brit kormányfő délután tárgyal egymással – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfő este az MTI-vel.

Mint mondta, a még szervezés alatt álló program szerint Orbán Viktor az Országházban fogadja David Cameront, majd a megbeszélések után közös sajtótájékoztatót tartanak a Parlament Delegációs termében. Ezt követően Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadja a brit miniszterelnököt.

Havasi Bertalan emlékeztetett: Orbán Viktor legutóbb a decemberi EU-csúcsot megelőzően Brüsszelben egyeztetett brit kollégájával, és ezután jelentette be, hogy David Cameron január 7-én Budapestre látogat.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Cameron ellátogat a közép-európai állatkertbe . Különösen az illiberátor nevű csűszómászó érdekli...valamint a novényházban a működő lopótök !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@verőce21: De hát ez a cél, ez ömlik ránk a mi "nemzeti" kormányunk felől - mi nem fogadunk be senkit - a Nyugat és az Eu, és az egész világ ellenségkép, nincs meg az alapvető bizalom feléjük. Akkor, nem kell keseregni.
Aki elzárkózik, aki fél, aki nem segít csak lehúz, anyagi javakért kuncsorog, előbb-utóbb egyedül marad.
A tudat, hogy magyarnak lenni most nem büszkeség, engem bizony frusztrál, és az is, hogy vannak, akik a saját népünkkel, magyarságunkkal sem azonosulnak. (Azonosulás=vállalom a hibákat is, a rossz döntéseket is. Nem írom át magamban valami tőlem független történésnek. Vállalom a nagy királyainkat, és az elrontott múltunkat.) Te is úgy írsz, 3. személyben a magyarságról, mintha rád nem vonatkoznának a szavaid.
A "titokzatos kapcsolás, ami népeket szolidaritásba szólít" a nagyobb közösséghez tartozás érzése nem olyan fontos ennek a kormánynak. Módszeresen kiöli az emberekből. Az sem zavarja, hogy ez egyébként a nagyobb közösség egyik alapvetése, ahova tartozunk.
Az ellenségkép fontosabb, Ez tartja őket hatalomban, ezen kap gellert a népharag, és fordul el róluk. A saját kicsinyes sorsuk fölötte áll a nagy egésznek.
Nem a többi nemzet a hibás, hanem mi. Mint olyan sokszor a történelemben, most is önsorsrontunk. "kecskére" bíztuk a jövőnket.
A Nyugat nyújtotta a kezét, mint már annyiszor. Most tényleg azt hitte, úriemberek vagyunk. Jól átvágtuk őket, ha nem vigyáznak, lerántjuk őket is a szintünkre :)))))
verőce21
@libellle: (18:08) A tények soha nem érzelmesek. És a tényeknek nem Orbán az oka, ezer éve így van ez.
Benne csak a tenyeres-talpas földi valóságot lehet elképzelni, nem az "Über-Ich", hanem a személyes tudatosság. Aki tudta, hogy mi egy szegény ország vagyunk, nincs kire támaszkodnunk, ezért egyszerűen drótkerítést húzott a déli határra, úgysem hozzánk akarnak jönni a fekák, nem is hívtuk őket.
volvós
A képhez való elképzelt szöveg:
Viki: - Oh, very good, oh yeah,ö...ö.ööö.ö.öööööö.öö
- Cameron : Mit dadogsz, kicsi diktátor ??
Viki : - Tolmácsot akaroooook !!!
pucaros
Én két dolgra vagyok kíváncsi ? Mit mondott egymásnak a két diktátor és mit fog mondani Cameron a diktátornak. Merkel nemáll szóba vele ( más se ) ez az utolsó, a jövőbe Cameron sem fog vele szóba állni.
libellle
@verőce21: Ez abszolut nem igy van. Magyarországnak nagyon sok támasza van a gyülölt Nyugattól, még. De ezt már megválaszolta neked @JAJMÁR: .Az, hogy az ország szegény valmilyen módon a polgárok felelösége. Itt nem akarom századszor is kifejteni állaspontomat. Ellenben Magyarországnak egy virágzó gazdaságnak kellene lennie, amennyiben az a maffiozi kormány nem lopna el mindent, Hidd el ezek olyan mint egy lukas hordó minden átcsuszik benne a privát zsebekbe és kontókra.
verőce21
@libellle: (10:03) A helyzet amit vázoltam, pontosan úgy van.
Ha valaki figyelt, láthatta, nem egy "Hallja maga barátom!" hangú találkozó volt ez.

(A "lukas hordó" hasonlatod az utódkommunistáknál működött igazán. Komplett gyárak, üzemek saját zsebbe/tulajdonba. Te ezt nem tudhatod.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.