A Saul fia című filmet, töretlen karriert sejtetve, Oscar díjra is jelölték. A filmhez tényleg nagy gratuláció jár ki mindenkinek, akinek a munkája bármely kicsikét is hozzájárult ehhez a sikerhez. Elég nagy baj az, hogy az interneten (is) olvasható véleményözönben, a film kapcsán nagyon sokszor találkozni a klisékből épített panelvéleményekkel. Valamint az ezekből felhúzott szekértáborokkal.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: Sommás vélemény. Ami az íróját minősíti! Netán láttad a filmat, hogy szarnak nyílvánítod,vagy csak úgy odavetetted azt a néhány sort?
Csizmás Kond
@silber13: Nem láttam csak néhány részletét és az is lehet sommás vagyok de az biztos hogy itt nem művészi értékek által lettek díjazva hanem a téma miatt...és ezt nálam sokkal nagyobb szakértők mondták.
silber13
@Csizmás Kond: Persze minden lehetséges, de azért nem hiszem, hogy az amerikai filmakadémia a téma miatt jelölte Oszkárra! -vagy jobb lett volna a pozsonyi csata filrevitele, vagy Kinizsi pál mdgfilmesítése?
Csizmás Kond
@silber13: ...nem a pozsonyi csata a megfejtés...de megfelel magyarázatnak...persze hogy nem nyert volna...
jancsipapa
Németországnak nem kell a Saul fia . " Hamburgban a film világpremierjén nyolcvanan ültek a háromszázas teremben . Sajnálom, én ezt látom " nyilatkozta a sértett rendező . - Talán azért ,mert úgy érzik - teljes joggal, - hogy sem nekik ,sőt a szüleiknek sem róható fel az ami ezelőtt immár 70-80 éve történt . Valószínűleg unják már a folyamatos szembenézést ,megbánást ,bocsánatkérést ,meg persze a vég nélküli ,kielégíthetetlen mértékű kárpótlást követelő ajvékolást .Pont úgy mint máshol ( példának okáért nálunk is) És ez nem a film ,hanem az azt körülvevő világ kritikája ...
Toby
@Csizmás Kond: Zsidózz ám nyugodtan, ne fogd vissza magad, ércsük jól, mit kerülgetsz, egyébként egy népírtásnak mióta van "imázsa" és azt melyik törvény erőlteti ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.