Valamennyi országgyűlési képviselő és nemzetiségi szószóló leadta a január 31-i határidőre saját és vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyerekeinek vagyonnyilatkozatát – közölte Vejkey Imre, az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke vasárnap délután.

A 199 országgyűlési képviselő és a 13 nemzetiségi szószóló vagyonnyilatkozata február 1-jétől nyilvános, és megtekinthető az Országgyűlés honlapján, a www.parlament.hu oldalon az illető neve alatt.

A vonatkozó törvények szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek határidőben eleget tettek más tisztségviselők is, így az Állami Számvevőszék elnöke, alelnöke, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke, elnökhelyettesei és a Versenytanács tagjai, a Költségvetési Tanács elnöke, a Közbeszerzési Hatóság Tanácsának elnöke, alelnöke és tagjai, a legfőbb ügyész és helyettesei, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, alelnökei, a Monetáris Tanács tagjai és a jegybank felügyelőbizottságának elnöke és tagjai, valamint a Médiatanács elnöke és tagjai.

A tisztségviselők vagyonnyilatkozata is nyilvános, és szintén hétfőtől érhető el a parlamenti honlapon.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Most akkor kezdjünk gyűjteni a szegény politikusainknak???
Toby
@papa.49: Legalább röhögünk egy egészségeset és ismét láthatjuk a pofátlanság csúcsát !

Hej, majd amikor az utcasarkon, maguk alá húzott lábbak ülnek egy párnán birkáék, lézer hegedül, l. stájmon szaval, orbánc keterectáncot lejt, miközben némethné lászló körbe hordozza a kalapot egy kis pénzért !
Na, akkor hiszek a vagyonniylatmozat tartalmának !
colibri
Még a feltételezés is nagyon rossz, hogy szegényebbek lennének a képviselők az előző évhez képest! Mert ugye, a tavalyi bevallásukhoz nézik a változást. Sajnos, mivel a bevallásaik tele vannak hibával, nem a valóságot tükrözik, mondhatnám torz, sőt hazugság a papiron, közben a valóság meg gyarapodó földbirtokot, budai villákat, házakat, külföldi ingatlanokat, bankbetéteket rejtenek.
szaboria1
@colibri: Külföldi ingatlan valaki máris el felejtette.
zöldszem
Jól jön ez az újabb gumicsont!
Most a hazug adóbevallásokat nyomják le a torkunkon, közben észrevétlenül lecsúszik a terrortörvény, úgy ahogy Orbán előírta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.