Pár napja írtunk egy közepes érdeklődésre számot tartó cikket, amelyben a kormány aggasztó hozzállására figyelmeztettünk a magyar igazságszolgáltatás utolsó, talán még működő intézményei, a függetlennek gondolt bíróságok ellen intézett elképesztő közéleti támadások kontextusában. Arra utaltunk, hogy amennyiben a politika valóban komolyan gondolja, hogy joga van elszámoltatni a bíróságokat és netán visszamenőleges hatályú törvények elfogadásától sem riad vissza a neki tetsző ítéletek kierőszakolása érdekében, akkor nem kicsit vagyunk szarban. Ugyancsak pár napja írtunk egy valamivel nagyobb érdeklődésre számot tartó cikket arról, hogy egy világhírű magyar művész egyebek mellett arra hivatkozva döntött a Magyarországról való kivándorlás mellett, hogy érvényes bírósági ítélettel a kezében, éveken át nem tudott érvényt szerezni igazának. Ezekhez és ahhoz képest, hogy 3 (azaz három) évbe tellett, amíg a Századvég-tanulmányokat sikerült kiperelni a Miniszterelnökségtől - mérsékelt...

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mondtam, hogy szarházi, piti, de sokat lopó gengszterek ülnek a nyakunkon, "amelyek" leszarják a jogerős bírósági vézéseket, mert - szerintük - megtehetik ! Jó a czikk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.