Vigyázat! Minden érintkezés életveszélyes lehet, súlyos fertőzéssel járhat, aminek a vége a temető. A folyamat eleje a szellemi leépülés majd jön a végső szakasz: rettenetes kínok között a halál. Ne érintkezz fideszes politikussal! Ne tárgyalj velük se négyszögletes, se kerek asztalnál! Lebegjen a szemed előtt, hogyan végezték eddig mindazok, akik – akár barátként, akár tárgyaló partnerként – egy asztalhoz ültek egy fideszes vezetővel. A sorsuk a teljes megsemmisülést lett.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
mióta ugatom már ezt.tisztességes ember nem bratyizik fideszessel.
Kutyuska
@kakaósbögre: én is mindig ezt mondom. Nem szabad velük tárgyalni, úgy is mindent elferdítenek, letagadnak. Az tetszik nagyon, hogy amikor orbitális baromságokat bemond egy-egy kertén szóvivőjük vagy a nagyeszű köteles Laci, utána mindig azt halljuk, hogy félreértettük amit mondtak, meg hogy kiragadtak egy mondatot szövegkörnyezetből.
Most sem lett volna szabad a "kerekasztalhoz" leülni velük. Ugyanazt kellett volna csinálni, mint a fidesz évek óta.
Azt mondani, hogy ott voltak, egyeztettek, de a fidesz semmiben nem hajlandó engedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.