A fideszes EP képviselő egy korábbi képét posztolta Facebook-oldalán. Deutsch Tamás a képen kockás ingben, széles mosollyal az arcán látható. A politikus a kép mellé csak annyit írt: „Forradalmi viselet”. Az EP képviselő ezzel valószínűleg Klinghammer István volt felsőoktatási államtitkárnak üzent, aki a tüntető pedagógusokról azt mondta, "borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál" a kormány ellen. Deutsch ezzel Bencsik János után a második fideszes politikus, aki kockás inggel üzent. A Facebookon rendre jelennek meg tanárok, diákok és ellenzéki politikusok is kockás ingben - így kifejezve szolidaritásukat a tanárok mellett.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Kijafaszez tompi. Már bocsánat, neked kurva szarul áll a kockás, talán majd a csíkos.
bakegya
A csíkos jobban áll majd neki!-szaralak.
sentinel216
Attól tartok, hogy a fideszes majmok nem szolidárisak a kockás ingükkel, hanem így próbálják kifogni a szelet a tiltakozók vitorlájából.
sentinel216
@Horizont: ma, 16:48

Kamasz korunkban nagyon ki tudtuk idegelni a másikat, ha folyamatosan ismételtük a szavait. Ilyen érzésem támadt, mikor megláttam az első fideszes kockás ingest. Dedósok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.