Volt nekünk egy köztársasági elnökünk. Egy valódi álamfő. 2002-ben még Budapest főpolgármestere akart lenni és azzal kampányolt, hogy semmi köze a Fideszhez. Mivel mégsem őt választották a fővárosiak, 2003-ban belépett a Fidesz-be, 2010-ben köztársasági elnökké nevezte ki valaki, aki arra járt. Mert ő mindenki Palibácsija, akit az ország apraja-nagyja okkal tisztel. És tényleg. 2012-ben kiderült, hogy egy kicsit lopta ő a diplomadolgozata szövegét. Tagadta-megsértődött-eszében sem volt lemondani-lemondott, mert a magyaremberek érdeke az, hogy béke legyen-visszavonult-doktori dolgozatot ír-inkább könyvet ír. Azóta nem tudni, mi van, de azért felveszi a köztársasági elnöki fizetést és egyéb juttatásokat. Mert az jár.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
erre kapott felhatalmazást a zemberektől...ő és viktorkája...a zemberek meg meg is érdemlik...miért is csodálkoznak...
Aki Én
Én azon csodálkozom, hogy ez pont a büszke magyar néppel fordulhat elő, és nem valahol a világ utolsó szegletében.
Mert a büszke és öntudatos, hazáját féltő magyar nem látja a világ legátlátszóbb bohózatát, amiben még szünet sincs.
Mert a büszke magyar előbb háborodik fel saját gyermeke vagy családtagja gyerekes csínyén, mint vadidegen politikusoknak hazudott bűnözők életünket és jövőnket súlyosan befolyásoló nyilvánvaló hazugságain.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.