Rendkívüli, egyben élete legcinikusabb sajtótájékoztatóján - ahol kizárólag az M1, a Tv2 és az Origo tehetett fel egy-egy kérdést (konszolidált tekintélyuralom nem bíz semmit a véletlenre,ugye)- Orbán Viktor bejelentette:ha annyira akarjátok a népszavazást. ám legyen. Az olyan életmódra vonatkozó kérdéseket.mint a vasárnapi vásárlás,hagyjuk a picsába.a kötelező kvótáról kérdezzük a népet.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat valahogy igy... Azert milyen jo, hogy valaki nepszavazasi inditvanyt nyujt be, de aztan megis meggondolja magat, visszavonja kerelmet.

Mint amikor a szoke no alldigal a ruhasszekrenye elott, es orakig probalja eldonteni, hogy mit vegyen fol aznap... Mar szepen feloltozik, kisminkeli magat, megtalalja a hozzaillo kiegeszitoket is - aztan az egeszet leveti, mert a ferje beszol, hogy nem eskuvore, hanem temetesre mennek,... mert az asszonyka az o Uranak bizony szotfogad... (Merthogy ezt a csabait valaki felulrol kezivezerelte, az biztos, hogy meglegyen a tiszta terep orbancnak...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.