Az NVB-vel szemben a Kúriának nem okozott gondot értelmezni, hogy mit lát a videón. Arról, hogy Erdősiné vagy Nyakó kezdhet majd aláírást gyűjteni, más eljárásokban döntenek majd.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Kiváncsi vagyok, milyen döntés fog születni.
RonaGyuri
A témával kapcsolatban ezt írtam ma reggel:
Igazi szerecsen-mosdatás

Érdemes a Kúria gondolatait összevetni Patyi nyilatkozatával

Az embernek a nyuszi meg a sapka eset ugrik be azonnal, ha összeveti a Kúria határozatát . Patyi András , a Nemzeti Választási Bizottság elnöke csütörtök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hangoztatott kijelentéseivel.
A derék elnök szerint: „az NVB már korábban is elfogadta személyes beadásnak, ha valaki nem egyedül érkezett, s ezen döntésüket később a Kúria sem kifogásolta.”
Amit tényleg érdemes összevetni azzal, hogy „a Kúria nem látott alapot annak megállapítására, hogy Erdősi Lászlóné a kopaszokkal szándék- és akarategységben tevékenykedett”
Aha, szóval szándék és akarat-egység nélküli kíséretet adtak neki! =))
Toby
Az NVB az egyik, hivatalba bújtatott frideszfrakcó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.