Reggel 8 órakor a Hősök terénél gyülekeztek a taxisok, hogy aztán három különböző helyre juttassák el petíciójukat, majd a Deákon újabb sávlezárásos tüntetésbe kezdjenek, olvasható a HVG.hu-n.

Újabb taxisdemonstráció kezdődik

A beszámoló szerint az egyik autó az amerikai nagykövetséghez, a másik a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz, a harmadik a BKK-hoz viszi majd a budapesti taxisok követeléseit. Ezek nem túl sokat változtak, a sofőrök azt szeretnék, hogy a rendeletmódosításokat tartassák be, vagy tiltsák be az Ubert. 

A tüntetést estig tervezik és a Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út találkozását fogják ezúttal is lezárni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Slade
Agyatlan barmok. Nem az UBER a legnagyobb ellenfeletek. A horda nyír ki benneteket, ellene tüntessetek. Vagy fostok?
zöldszem
@Slade: Érdekes! A taxis tüntetés rendben van, az lehet! Ellenben nem lehet fekete ruhás nővér, tanár diák, és márc 15-i! A taxisok is menjenek a jó büdösbe... Mi az, hogy tiltsa be a kormány az Ubert. Tiltson be egy konkurenciát?? Beszarás, akkor ezek szerint tiltsa be a mobilszolgáltatókat is, és ne maradjon csak 1. Nekem a T-Mobil jön be annak van a legolcsóbb előfizetési csomagja. Másnak a Telenor mert a család ingyen telefonál... folytathatnám!
Bercifiu
Mennyibe is kerül 1 km. taxival? Elhúzhatnak a büdös 3,14csába.
Slade
@zöldszem: rendben van mert nem ellenük tüntetnek. De nem értem, hogy miért nem. Sokkal nagyobb kárt okoz nekik az orbánc konda, miért nem ellenük tüntetnek. Nagyon nem kerek ez a történet. A konkurencia ellen nem lehet tüntetni. Valami bűzlik Dániában!
zöldszem
@Slade: Talán a taxisoktól félnek, azért ígérgetnek. Tudják, hogy sokan vannak, jól tudnak szervezkedni? Megtudják bénítani az egész országot! Nem egészen tudom, így csak "félve" mondom. A taxisok paktáltak le a kormánnyal ők egyeztek meg az egységes sárga szín, tarifa + minden. Jól tudom? Ha, így van, akkor miért is nem ez ellen tüntetnek? Ja, hogy nem lehet, mert egyezséget kötöttek? Akkor így jártak, így jártak a devizások is, így járt az ország is!
"A konkurencia ellen nem lehet tüntetni" Demokráciában!! Na de itt???!!!
Slade
@zöldszem: A feje tetejére állt itt a világ. Én már nem tudom, hogy ki kivel van. Gusztustalan itt minden, a jóérzésű emberek nagy bajban vannak ebben az embertelen világban. A mocsok az aljasság lép az erkölcsi értékek helyére, ez az orbáni magyarország. Hányinger az egész. A taxisták is jó lenne , ha magukba néznének és elgondolkodnának azon, hogy mi is az igazi oka annak, hogy egyre kevesebben szálnak be a verdájukba. Na de ebben az országban mindig a másik a hibás, meg Gyurcsány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.