A kormány elvesztette nemzeti jellegét és a kiváltságosok kormányává vált – mondta Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője vasárnap a budai Várban tartott sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki párt elnöke Táncsics Mihály egykori börtönénél elmondta: a kormány 270 millió forintot kíván költeni Orbán Viktor miniszterelnök védelmére, és eddig több mint 20 milliárd forintot költött az apparátus várba költöztetésére.

A legújabb információk szerint pedig újabb egymilliárd forintot szánnak bútorokra, festményekre, műtárgyakra – tette hozzá.

"Mi ez, ha nem az urizálás, honnan van az a gőg, hogy miközben Magyarország négy régiója Európa legelmaradottabb régiói közé tartozik, amíg egymillió ember dolgozik és mégis létválságban van, miközben kórházaink, oktatási intézményeink romokban vannak (...) milliárdokat szór el magára a kormány" – sorolta Tóbiás József.

Szerinte ennek véget kell vetni, ugyanis a kormány dolga az, hogy ne saját magát, hanem a népet szolgálja, és elsősorban az egészségügyre, az oktatásra és a hétköznapok biztonságára kell figyelnie.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Clavigo: G Fodor bevallotta, hogy a polgári Magyarország csak PR-fogás volt...a valóság a zsellértársdalom létrehozása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@justhpeter: .Voltak már ezek KISZ-és MSZMP titkárok...majd liberálisok...később konzervatívok...majd nemzeti elkötelezettségű keresztények... és most már vissza kanyarodtunk a gyökerekhez..oda ahonnét indult Orbán, a kommunista meleg akolhoz!
Január
Akad néhány példa Európában a vég nélküli urizálásra, nagyon jó utánzó a magyar vezérkar. Azért vigyázzanak, mert egyik-másik belebukott, dicstelen véget ért!
Szókrakész
Csak ha ők ennyire tudják mi a jó, mi a helyes, akkor miért kozmáltak oda már 2 választáson is?

Már az agyamra megy, hogy ellenzékből mindegyik párt úgy tudná védeni a népet, szolgálni a javát, de amint hatalomra kerülnek, azonnal amnéziásak lesznek!!!
zöldszem
@Szókrakész: Ez megy 20 éve, a két párt egymás mutogat, közben mondogatják hogy miért tart itt az ország! Az meg külön jó nekik, hogy el-el bukják a választásokat 4-8 évente van kire kenni a szart..miközben kölcsönösen nem számoltatják el egymást az elkövetett disznóságokért, van kire fogni, hogy a választáskor ígérteket miért is nem tudják betartani! elmúltnyolsév, bajnaigyurcsány eusoros menekültek...
Egy akol ez kérem, csak hol egyik párt, hol a másik pár jár be, a "főbejáraton" vagy a "hátsóbejáraton"!
Az ország egyik fele az egyik zsebmetsző bandának tapsol, a másik meg a másiknak, miközben nem látják a lényeget. Az összes politikusunk úszik a pénzben, miközben nekünk a seggünk kilóg a gatyából és 25 éve hallgatjuk, hogy rövidesen nekünk is jobb lesz!
Nem számít ezeknek semmi sem , sem ember, sem gyerek semmi,...csak a pénz és a hatalom!!!
Amíg az emberek nem jönnek rá, hogy a megosztottság csak a kiszolgáltatottságot növeli, addig itt nem lesz változás!
Tádé
A család az szent!
Akkor is ha politikuséról van szó!
Teljesen mindegy, hogy melyik oldalon áll.
Jó lenne ezt alapértékként elfogadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.