Rejtett lehallgatókészülék került elő az MTVA székházában a megbízott vezérigazgatójának irodájából a hét elején – írja az Index.

Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató és operatív vezérigazgató-helyettes tárgyalójában kedden bukkantak a lehallgatóra.

A készülék miatt bejelentést tettek a rendőrségen és a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai átvizsgálták a helyszínt.

Az Országos Rendőr-főkapitányság megerősítette az információkat. Az ORFK sajtóosztályának közlése szerint az ügyben tiltott adatszerzés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást az ügyben.

Az MTVA egyelőre még nem nyilatkozott az ügyben.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@prime777: Egyszerű ez mint a faék! Magánbeszélgetés lehallgat- jó elvtárs - rossz elvtárs egy hónap alatt eldönt, ha jó marad, ha rossz jöhet egy másik csókos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Lehet, hogy én is sok bűnügyi filmet nézek, de az soha nem szokott kiderülni, hogy ki adott utasítást a lehallgatásra... Valaki sétál egy parkban, találkozik egy régi ismerősével, és váltanak néhány kedélyes mondatot. "Hogy vagy? ..és a kedves család?...és amúgy?" És mindketten mennek tovább. Nincs bizonyíték, nincs E-mail, vagy dossziéba lefűzött parancs, még egy apró SMS sem árulkodik a megbízásról... Tényleg sok krimit nézek! :-)
Bercifiu
biztos Győzike volt, kíváncsiskodott, hogy mit akarnak róla mondani.
papa.49
Már nagyon rohad a NARANCS)))))))))))))))
pan
Ha a sajátjaikat lehallgatják már most, akkor mire számítsunk mi, a "terrorista törvény" (nem terrorista ellenes törvény!) megszavazása után?
Bercifiu
Elírás a címben. Helyesen: Nagyothalló készülékeket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.