Szijjártó Péter magyar külügyminiszter interjút adott a világ egyik legfontosabb külpolitikai lapjának a Foreign Policy-nek. Ebben nagyjából azokat a szlogeneket nyomta, amiket elvár az ember a magyar kormánytól. Viszont amikor arról kérdezték, hogy van-e párhuzam Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt migrációellenes kampánya és a magyar kormányé között, Szíjjártó azt mondta, távol állnak a Trump-féle idegengyűlölettől. „Kereszténydemokrata kormány vagyunk. Sosem mondtuk, hogy a migráció egyenlőek a terrorizmussal” - így a miniszter. Nem ártana, ha Szíjjártó átnézné Orbán Viktor 2015-ös tusványosi beszédét, amiben a miniszerelnök azt mondta, hogy a magyaroknak látniuk kell az összefüggést a EU-ba bevándorló tömegek és a terrorizmus térnyerése között. 2015 novemberében a parlamentben beszélt arról Orbán, hogy a bevándorlás természetéből következik a terrorizmus. Azt is mondta, hogy a népvándorlás hatványozottan növekvő terrorveszélyt jelent, a kvóta...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szegény miniszter úr! Ő nem csak azt nem tudja mit ebédelt tegnap, vagy azt, ki az akivel az állandó társaságban tizedszer találkozott, de a mások bebiflázott és általa elmondatott szövegére sem emlékszik.
human
@Horizont: Konkrétan ha nem is mondták ki azért a kommunikáció végig erre épült.
Egy nőnek is ha azt mondja egy férfi, hogy szívesen lefektetnélek. Valószínűleg a nő sem arra fog asszociálni, hogy este, mikor elnyomja az álom a férfi majd egy pohár vizet visz neki és betakarja. Pedig a férfi tényleg nem azt mondta konkrétan, hogy szexeljünk.
Kutyuska
Elfelejti a zselés fejű, hogy az Egyesült Államokban nem a fidesz birkáknak nyilatkozik.
Ha Trump nyerne (amitől az Isten óvja meg a világot), akkor ezt a Trumppal kapcsolatos pár mondatát fogja letagadni szemrebbenés nélkül.
Idegesítő lehetett a ficsúrnak, hogy ott nem mondhatta meg az újságírónak, hogy mit kérdezhet és mit nem.
Pofátlan, aljas alak.
karma1
Jol megepitettek azt a Feher Hazat - szerencsere - kulonben raszakadt volna a mennyezet... Hogy birta ezt kinyogni magabol? Remelem, utana elment hanyni egy jot, es egy darabig tartozkodik ilyen hulye nyilatkozattol...

Amikor orban allandoan azt vizionalta, hogy a "migransok megeroszakoljak asszonyainkat, mindenkit legyilkolnak, terroristakent viselkednek", akkor mondd csak, mikor nem tett a vezir egyenlosegjelet a menekult= terrorista szo koze?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.