A kormány tiszteletben tartja a Kúria döntését a vasárnapi pihenőnappal kapcsolatos népszavazásról, döntsék el az emberek, mit szeretnének – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Kovács Zoltán ezzel együtt kiemelte: céljuk továbbra is az, hogy a lehető legtöbb embernek ne kelljen dolgoznia vasárnap.

A kormányszóvivő az oktatás ügyéről azt mondta: a különböző szervezetek részéről továbbra is vannak polgári engedetlenségi és sztrájkkezdeményezések, de – mint mondta – a tárgyalások eredményesen folynak.

Kovács Zoltán kiemelte: az oktatási kerekasztalon mindenkinek megvan a lehetősége, hogy elmondja mivel elégedetlen és milyen megoldási javaslatai vannak. A kormány várja ezeket a javaslatokat – mondta a kormányszóvivő, és hangsúlyozta, hogy a cél közös: egy jól működő oktatási rendszer létrehozása. Meg kell találni a közös nevezőt, hogyan lehet ezt megvalósítani – tette hozzá.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha az emberek tenyleg azt tennek, amit szeretnenek, akkor te mar talpig vasban uldogelnel az Alcatrazban (neked meg a kollegaidnak kinyitnak ujra...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Orbán - kiterjesztenék a vasárnapi pihenőnapot ...
Majd így folytatta ... : " Még mindig a kvótaügy

A miniszterelnök a nemzeti szuverenitás elleni nyílt támadásként értékeli az Európai Bizottság kvótajavaslatát, amelynek elfogadását meg kell akadályozni.A következő hetekben minél több helyre el kíván jutni Európában, hogy szövetségeseket találjon. "
Valaki szólhatna már ennek a eszelősnek, hogy nincs kvóta ügy !!!

Persze, értem én, ez az egyetlen téma amiben nagyobb támogatást remélhet.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_kiterjesztenek_a_vasarnapi_pihenonapot.612890.html
papa.49
@nyanya001: ,,Kiterjeszteni a vasárnapi pihenő napot,, rendben csutifélkegyelmű amikor már a megfelelő helyen lesztek BEZÁRVA, kiterjesztjük, sőt még meg is toldjuk a szombattal is, magyarul pénteken este rátok basszuk a vasajtót, és hétfő reggelig nincs se kaja se egyéb más)))))))))
Pestilence
@nyanya001: Megint mindenki léphet egyet előre: ez lesz a 2017-es költségvetés mottója is – mondta Orbán.

Oké, de ha lehet, akkor először álljanak egy szakadék szélére a kormánytagok.
papa.49
@Pestilence: Mikor lehet velük focizni, bele a szakadékba???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.