Nem tartják meglepőnek, a gyorsaságon mégis elképedtek a parlamenti pártok Rogán Antal hétfői bejelentése után a vasárnapi boltzár megszüntetéséről. A Jobbik szerint a kormány inkább int be a KDNP-nek, mint a választóknak. Az Együtt szerint a menekülteknek semmi közük a boltzárhoz. A DK saját sikerének tartja a boltzár eltörlését és a kormány vereségéről beszél. Mindeközben az ötletgazda KDNP szerint az ötlet igenis jó volt, a megvalósításért pedig nem vállalnak felelősséget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A dk feleslegesen vindikálja magának a győzelmet, mert a kormányt nem hinném, hogy ők győzték meg.
Belátták, hogy semmi értelme és visszakoztak. Felesleges pénzkidobás lett volna a népszavazás.
Toby
@1magyar: A felesleges pénzkidobást leszarják a tetvek, inkább azt nem akarták, hogy nyerő szépszavi küldje el őket a sunyiba ! Egyet már úgyis buktak.
1magyar
@Toby: Lehet, hogy az is benne van a pakliban. Mondjuk pazarolnak eleget.
eugen4402
Ha az ellenzék nem köti össze a termőföld-árveréseket a vasárnapi boltzárral, akkor minden marad Semjén akarata szerint. Csak hát azokról a szép nagy birtokokról már nem akarnak lemondani az új birtokosok, tehát könnyű szívvel lemondanak a bezárt boltajtók látványáról, csak a földtulajdont ne bolygassa senki..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.