Konok Péter történész a Facebookon írt arról, hogy Orbán Viktor valójában mennyire szokta nevén nevezni a dolgokat.

Az almát hívjuk almának, a körtét meg körtének – mondja Orbán Viktor. A háttérhatalmakat hívjuk háttérhatalmaknak – mondja Orbán Viktor.
Ő ilyen karakán gyerek. Még véletlenül sem beszél mellé, a dolgokat nevén nevezi.
Bár igaz, hogy azt szeretné mondani: "mocskos buzik", mikor almákról és körtékről hadovál, és igazából azt gondolja, "a büdös zsidók", mikor háttérhatalmakról delirál.
Szóval inkább gyáva alak mégis ez az Orbán Viktor, ne játsszunk a szavakkal. Egy sunyi, tolvaj szociopata. Csak így egyszerűen, barack ide, szilva oda.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez bizony telitalálat ! Tegyük hozzá, hogy sunyi, manipulatív, megrögzött hazudozó féreg is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kkalman: Mert nála van a zárt osztály kulcsa, EGYENLŐRE, REMÉLEM MÁR NEM SOKÁIG))))))))))
Bringás
Lehet Orbánt szidni! Lehet mocskolni, sőt jelzőkkel ellátni! Viszont övé a hatalom és a 2018-as választásokat is csont nélkül nyerik. Azok a bénák ugatják meg, akik képtelenek összefogni, vagy egy értelmes programmal előjönni? Nevetséges!
A baloldal és a liberálisok olyanok, mint anno a kisgazda párt, hogy már nyolc darab van belőle és nem beszélnek egymással! Így nem lesz kormányváltás! Ez így nem több, mint kutyaugatás!
Aki Én
Hát mit is lehetne ehhez hozzátenni...?
Angkor01
A helyzet jellemzése tökéletes de sajnos az ellenzék mai állapotában nem alkalmas a vezetés átvételére. Ha a szocik egyedül keresik a boldogulást akkor nincs és nem is lesz megújulás. De nélkülük sem. Ez az igazi csapda...
Desischado
@Horizont: Mindig ilyen volt. Idézném neked, James Clavell: A sógun c. regényéből, az egyik főszereplő szavait, aki sógun akart lenni. Toranaga ezt mondja: "Ezért harcoltam, ezért fondorkodtam egész életemben..."
orbán sohasem volt más, a hatalom és a meggazdagodás lebegett a szeme előtt, és ezért hazudott, szinészkedett. És most, hogy a célját elérte, levetette az álarcát. Mocskos, gátlástan, embertelen, hazug, harácsoló elmebeteg tolvaj! Kihagytam valamit?
kukac50
Gerinctelen féreg! Az igazságszolgáltatás a kúria, ügyészség az alkotmány bírók de még a köztársasági elnök is gerinctelen csúszó-mászó,mert a lopások titkosításokat helyesnek tartják, nem tesznek ellene, józan paraszti ésszel ez a lopások felderítésének lehetetlené tétele,bűncselekmény!
Ebben társ tettes az egész bagázs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.