A kormány szerint teljese felesleges a PDSZ tiltakozása a szakgimnáziumokkal kapcsolatban, mert ugyan tényleg nem lesz fognak minden természettudományos tárgyat külön tanulni, ez jó célokat szolgál. A kormány hajthatatlan azzal kapcsolatban is, hogy az új rendszert még az idén bevezessék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@Bringás: Én kicsi vagyok hozzá, hogy tudjam Törley mit akart. Így 200 km-re a fővárostól, mindenféle párttól függetlenül, csak azt tudom, hogy bekérték minden év végén a KLIK-hez a tankönyvek értékelését. Jeleztük (tudom, hogy más iskolák is keményen), mennyire rossz a NAT követelményrendszere, folyamatosan romlik a tanulók teljesítménye, a tankönyvek szakmai hibákkal vannak tele, felépítése logikátlan, szövegezése nem felel meg az életkori sajátságoknak. Szerinted változott valami? Le se sz...k a véleményünket. Ez lett volna a tárgyalási alap szerintünk. Én nem hiszem el ezek után a tárgyalási szándékot. Főleg, hogy a meghozott intézkedések éppen a követeléseink ellenében mennek.
Biztosan állítom, hogy nálunk, s az általam ismert iskolákban nem volt semmilyen politikai színezete, s volt, ma pedig még inkább van ok a lázadásra, most hogy egyre eszetlenebb dolgokat akarnak bevezetni.
Bringás
@Nagy Mária: Soha nem volt tökéletes a tankönyv, de a pedagógus társadalom csak most veszi észre? Jóóóóóóóóóóóó reggelt!
Nagy Mária
@Bringás: De ilyen szar sem volt, sem a tanterv! 35 év tanítás után kicsit azért értek hozzá. Ha te nem értesz hozzá, akkor neked is is jóóóóóóóóóóó reggelt!
Nagy Mária
@Bringás: Jelöltesd magad miniszterelnöknek!
Én nem értek mindenhez, de amihez igen, felsőfokon. Mindenhez érteni, csak felszínesen lehet.
Bringás
@Nagy Mária: Nem jelöltetem magam! Igaz, polihisztérikus vagyok, mint Jurij Da Vinci, de most foglalt a poszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.