Orbán tehát a maga idegengyűlölő retorikájával, másfél ezernél kevesebb emberen akarja megvenni a maga tábor-alapítási engedélyét. Eközben olyan húrokat penget, mintha nem 1294 menekültről lenne szó, hanem 1294-et írnánk. Amikor már javában működött az abban az évszázadban megerősödött inkvizíció. Amiért II: János Pálnak volt ereje elnézést kérni. Minket ilyen veszély azonban nem fenyeget. Orbán nem egy bocsánatkérős személyiség. Nem ezért, semmiért nem kér bocsánatot. S akkor, ha egy érvényes népszavazás akárhogy elért eredménye megerősíti a komplexusait, nem is lesz miért. Talán a szavazóknak. Az unokáktól is. Ha még az országban lesznek. Az unokák.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@karma1: Azt nem értem, hogy egy országban, ahol eddig már futottak török elöl, hitler elől, rákosi elől, mindenki elől, miért van piaca a "dögöljön meg minden menekült" ötletének.
karma1
@GeoCravker: Fel sem fogjak , hogy egyszer ok is lehetnek menekultek. Elfelejtettek Wallenberget, aki annyi sved utlevelet allitott ki a raszorulo menekuloknek, amennyit birt. El is tuntettek Ot a szinrol, a mai napig nem tudni, hogy es hol vegezte az eletet.
Itt Ujzelandon a ferjem unokatestvereinel elt a farmon sokaig egy magyar ferfi, - mert akkor sokan erkeztek az '56-os meghurcoltatasok elol ide es Australiaba - , es az itteni kormany azt csinalta, hogy csaladokhoz iranyitotta azokat, akiknek nem volt szakmunkaja, es ott fizetesert es kosztert+kvartelyert elhettek, mig a papirjuk el nem intezodott, es amig ki nem derult, hogy mit is akarnak kezdeni az eletukkel. En is ismertem 2 ilyen idos magyar ferfit, akik csodaszepen beilleszkedtek, es akik halalukig segitettek a bejovo magyarokon. (Sajnos, egyikuk 6, masikuk 8 eve elhunyt.)
Ha igy bantak volna a magyarokkal annakidejen, akkor most nem tudna orban Amerikaba kuldeni ezekhez a magyarokhoz mindenfele agitpropos fidesz-hivot, akik megprobaljak ezek kozott az emberek kozott elhinteni, hogy milyen jo dolog is a fide$$... De peldaul ide mar nem jonnek agitalni, mert itt az elso mondatat se tudna vegigmondani, - nincs ra vevo...
A kormany mindenesetre szegyellje magat, hogy szerencsetlen haborus menekultek hatan akar bevonulni a '18-as valasztasokon ujra a Parlamentbe...
GeoCravker
@karma1: Orbán nem egy szégyenkezős típus.
S a legkevésbé sem zavarja, hogy olyan amerikás magyarokra büszke, mint pl. az atom-csapat, és sokan mások, akiket előbb elüldöztek, majd most veri magát a magyarságukkal az, aki haverjainak az elvbarátai kiüldöztek sokakat, és Dunába lőtték Richter Gedeont, verték agyon Szerb antalt, stb.
karma1
@GeoCravker: Na igen, akkor most egy kicsit pontositom a velemenyemet: ezek szerint a fidesz nem hogy a szamokkal nincs kozeli jo kapcsolatban, -merthogy a statisztikajukat mindig kozmetikazzak - de ezek szerint a tortenelem sem az erosseguk...:o(((

Most mar csak azt kene megtudnom, hogy mi az, amihez egyaltalan szakertokent tudnanak hozzanyulni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.