Talán a jegybank saját nyereségét maximalizáló devizaműveleteinek is köze van ehhez. 2015 januárban még 12 ezer milliárd forint volt, most viszont – pontosabban a most kiadott áprilisi adatok szerint– már csak 8843 milliárd forint a devizatartalék, derült ki az MNB adataiból. Ez hétéves mélypont, utoljára 2009-ben volt ilyen kevés devizája a jegybanknak. Ez márciushoz képest is közel egymilliárd eurós csökkenést jelent.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Gondolom mindjárt jön @Bringás:, és mindenkit megnyugtatóan közli, hogy Matolcsy zseni, orbán fantasztikus, úgyhogy mindent megoldanak most is.
Hogy miért fordult ez elő, az természetesen most is mellékes.
Bringás
@Aki Én: Nem kell nekem védeni Matolcsyt és Orbánt! Meg tudják ők védeni magukat!
Aki Én
@Bringás: ...tudom, tudom, nem akarlak felbosszantani. Ha valaki, hát ők tényleg megvédik magukat. A kérdés inkább az, titeket ki fog megvédeni?
verőce21
Ernyedetlen szorgalommal dolgoznak a haza haladásán és csak ámuldoznak, mily remekül használja a jónép a rendhagyó igéket, mily mesterien egyeztetik az alanyt az állítmánnyal, mily gazdag és változatos a szókincsük.
Bringás
@Aki Én: Köszönöm kérdésed, megleszünk valahogy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.