Kósa Lajos (Fidesz) a hétvégi orlandói lövöldözés kapcsán azt mondta, hogy a történtek rámutatnak: a migrációs hullám – amelynek során ellenőrizetlenül nagy számú tömegek áramlanak be -

együtt jár a terrorveszély és az erőszak növekedésével.

Kitérve arra, hogy Orlandóban egy afgán származású férfi volt az elkövető, elmondta, a bevándorlók integrációja rendkívül nehéz, majdhogynem megoldhatatlan. Szerinte ezért óriási veszélyeket rejt a kényszerbetelepítés Magyarországra. A határok védelme mellett ennek véget kell vetni – közölte.

Úgy fogalmazott, még nem volt elég halott, hogy "a nagyon trendinek számító liberálbaloldali megközelítés" ebben a kérdésben megváltozzon.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
És Breivik? Echte norvég keresztyén volt, mégis kinyírt egy rakás embert.

A hülyéket nem nemzete válogatja, mindenol vannak. Még Debrecenben is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@vadnarancs: (17:48) A végrehajtó "aljas söpredéknek" pedig pénzért sem kell állampolgárság.
Simán átvágják magukat a kerítésen. A rózsaszín "lipsik" még most sem hajlandók tudomásul venni, hogy ez 99%-ban nem menekültkérdés hanem hódítás!
cs.n.
timelines.latimes.com/deadliest-shooting-rampages/
32 év lövöldözései sorba szedve. Van mindenféle elkövető, ázsiaitól kezdve jenkiig. Szóval ha a származástól függ, akkor gyakorlatilag mindenki potenciális tömeggyilkos, akinél lőfegyver van. Ugye milyen hülyén hangzik ez, Lajos?
aremy
@leszúrt rittberger: lehet hogy a fidess válogatja?
karma1
@vadnarancs: Jaj, hagyd a fenebe,... Azt hiszi, hogy az, aki ide befizetett egy magyar allampolgarsagert (+magyar UNIOS utlevelert, ami ezzel jar), az meg itt tokol ebben a szerencsetlen orszagban???
Hat ehhez nagyon hulyenek kell lenni, hogy valaki ezt benyelje! Ennel tisztabb uzlet nem letezik: befizetsz 40 000 eurot, kapsz erte egy 28 orszagra vamvizsgalat nelkul ervenyes szabadmozgasu utlevelet, elhuzol a francba (esetleg egy hamis) utlevellel Hawaiira, es 5 ev mulva felveszed a kasszanal a 40 000 + hozadek eurodat a hulye kapzsi magyar allamtol, mert ha nem fizetnek, (plane ennyi embernek), akkor majd jol megnezheti magat Ma.o. a nemzetkozi devizapiacon... Ugy baxak majd ki onnan a magyarokat, hogy az eletbe nem tehetik be a labukat a stockmarketre...
Kisbundi
Lajcsink, mint mindig most is hű maradt önmagához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok