Hatalmas torlódás alakult ki a nyugati határon: a magyarok az Ausztriából átlépő kamionokat ellenőrzik, az osztrákok pedig a tőlünk érkező autókat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Csodálkozó: tegnap 13.17-re: De azt ugye nem tudod te megérteni, hogy ha nálunk kerítéses határellenőrzés van, akkor mi okuk az osztrákoknak ilyen szigorú ellenőrzésre?
aremy
@Mangu: tudtommal a seggedi határ kettő kis kapuja nálunk van lásd az ukrán és a szerb határ szakasz no azt kellene ellenőrizni rendesen csak hát az erre szánt lóvét is lenyeli a nárcissz
vezetés.
Csodálkozó
@1magyar: Ember! A kerítés szart sem ér, szökdösnek be továbbra is, nem hallgatsz te híreket?
Csodálkozó
@1magyar: MIT "ellenőriztek", jó ember?
Mangu
@aremy: Szerinted ezt csak te tudod? Brüsszelben nem tudják és nem hagyták jóvá? Ennyire naiv vagy? Napóleonunk komoly vezetőszáron ficánkol, egy báb és nem véletlenül. Gondold csak át, hogy mit mondott a tisztavatáson a brexit után. Mit mondott volna, ha bent maradnak?
Szin-ház az egész.
Szókrakész
És mi van, ha az elutasítások miatt hivatalosan nem tudják visszatoloncolni a migráncsokat és most így akarják visszacsempészni őket.
Akkor is hány idióta osztrák volt, aki Bp-re jött migráncsmenteni.
mi van, ha ugyanezek az idióták retúr alkalmazhatók?!?!?!

Megérdemlik az osztrákok.
Ami torlódást as reggeli munkába menőknek a határon okoznak(min. 1 óra araszolás), érezzék ők is a súlyát.
De arra nem gondoltak(vagy ez a cél) hogy a munkából késő magyarokat előbb-utóbb kirúgják, ráadásul Ausztria szívja meg, mert mert csökken a termelés, csökken a GDP?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.