A Magyar kormány elítéli a törökországi puccskísérletet és terrorcselekménynek minősíti azt - mondta Szijjártó Péter külügyminiszter a Liszt Ferenc repülőtéren tartott doorstep sajtótájékoztatóján. Hozzátette: hazánk szoldiáris Erdogannal és a török kormánnyal és továbbra is barátunknak és stratégiai szövetségesünknek tekintjük a török felet, akivel szoros együttműködésben harcolunk a terrorizmus és az Iszlám Állam ellen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, a mintakep egy sms-sel bevedte a hatalmat...

Mar tudom, hogy az emlekezetes marcius 15-i uzenet sintersanyatol ennek az esemenynek a foprobaja volt... :o))) (Most meg mindenki uljon at egy masik kormanyba)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Hasonló esetben a More riasztaná a Birkamenetet,,és a gyors reagálású Rolls-Royce-os Szatyor-kommandót ??? :) :) Meg kihajtaná az asszonyt az első vonalba...:)
műanyag
"Szijjártó: kétszer is menekülniük kellett a magyaroknak a török reptéren"

szijjártó, neked és vérmocsoktársaidnak (magyar kormánynak is szokták hívni - jogtalanul, minősíthetetlenül, ránk, magyar emberekre nézve megalázón) csak egyszer kell.
Nem lesz kész addig az alagút.
Ezt elb@sztátok.
De ha kész is lenne, vizet öntünk bele, és ott fulladtok meg mind, mocskos aljadékok!!!
műanyag
"A Magyar kormány elítéli a törökországi puccskísérletet"

A magyar nép elítéli a magyar kormányt!!!
Ti - magyar kormány - tényleg, még csak fel sem fogjátok, hogy mit műveltek ebben az országban?
Akkor hülyén haltok meg!
nemfideszes
"A Magyar kormány elítéli a törökországi puccskísérletet és terrorcselekménynek minősíti azt " ...ahogy anno a kommunisták 56-ot ellenforradalomnak...
christike
Nyali -fali ! A hátamon lévő szőr /mely nincs/ is felállt amiket összehablatyolt a "mi" petink
eugen4402
Az az érzésem, korai még a sajtótájékoztató, Törökországban még nem stabil a helyzet, és félő, hogy nem lesz egyszerű feladat a mostani indulatokat megfékezni... A rengeteg áldozattal csak az ellenségei számát növelte Erdogan, és ilyenkor már a világ vezető államainak a szimpátiája se segít sokat... Mégis kezd forrósodni az újkori hidegháború? Az Kreml véleményét még nem láttam, rajtuk múlik lesz-e béke Kemal Atatürk birodalmában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.