A vasárnapi időközi önkormányzati és polgármester-választást azért kellett kiírni a Békés megyei Biharugrán, mert a képviselő-testület májusban föloszlatta magát.

A Fidesz-KDNP jelöltje, az eddigi polgármester csak második lett a négy jelölt közül, míg a Jobbik támogatását élvező független jelölt utolsó. A vasárnapi időközi önkormányzati és polgármester-választást azért kellett kiírni a Békés megyei Biharugrán, mert a képviselő-testület májusban föloszlatta magát.

A Fidesz-KDNP jelöltje, az eddigi polgármester csak második lett a négy jelölt közül, míg a Jobbik támogatását élvező független jelölt utolsó. A képviselő-testületbe négy tagot választottak, a jelöltek egyikét a Fidesz és a KDNP közösen indította, míg tizennyolcan függetlenek.

A polgármester-választás érdekessége, hogy a 2014-es soros időközi választáson indult mindhárom akkori polgármesterjelölt – a Fidesz és a KDNP jelöltje, Vígh Ilona, az akkor nála egy szavazattal kevesebbet, 296 szavazatot kapott, független Makra Tibor és a jobbikos Nagy László – most is versenybe szállt. A 2014-es versenyzőkön kívül most még egy jelölt indult most, a független Tóth Jenő.

De ez még nem minden.

További részletek a Budapest Beacon-on >>>

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@vadnarancs: Alapkovetelmeny a korai idotol egeszen 2002-ig. Idezni kell Ot, mint a klasszikusokat, mert minden mondasa megallt...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
@Tavryni őrnagy: Mert akkor nyernének is.
Amit meg ők se akarnak!!!

Ennyit az "ellenzékről"!!!
Mangu
A lényeg kimaradt, ami magyarázatot adna e hírre, ha annak nevezhetem.
Választópolgárok száma: 840
Szavazatok száma: 664, 79,05 százalék
Érvénytelen szavazat: 7, 1,05 százalék
Érvényes szavazat: 657, 98,95 százalék, ebből:
– Makra Tibor (független): 340 szavazat, 51,75 százalék
Ki ez a Makra Tibor, mit tett eddig, hogy ennyire elismert személy Biharugrán?
karma1
@Tavryni őrnagy: Videki szinhaz rendezoje kerdezi izgatottan Szendro Jozsi bacsit, aki a szinhaz igazgatoja volt

- Tessek mondani, milyen volt???
Szendro kis gondolkodas utan:

- Fos...
Rendezo: - "igen, igen... Es ha osszeall?"

- Akko' szar...

Kb ennyit erne,m ha - ujra - osszeallnanak. (Mert egyutt voltak elotte, fidesz szinekben, es fideszes a fideszessel balhezott...Valtani kell,... Esetleg most lesz belole valami szilardabb anyag...:o))
karma1
@Mangu: Kijaf@sz volt orban viktor, amikor elindult? Mert egy senki volt, ill. KISZ titkar, amit rendre kihagy az eletrajzabol, mint egy koran oregedo es hulyulo venkisasszony...

Szerinted mindenki fidesz-parttagkent / funkcionariuskent pottyan ki a mamajabol?
Mangu
@karma1: Ácsi! Olyan ki a f@sz volt, mint te és mindenki, de lett belőle miniszterelnök! Te a szájtépésen kívül mire vitted? A kérdésemre válaszolj, ha tudsz és ne hordj össze itt minden sületlenséget.
karma1
@Mangu: Rolad sem tudom, ki vagy, csak azt latom, hogy jol erzed magad a nagyvezir hatsojaban.
Nekem viszont koszonom szepen, sajat website-om van , a vallalkozasommal, es elismert belsoepitesz vagyok.
Bar igazad van, hon szeretett veziredrol legalabb azt tudni, hogy mocskos koponyegforgato volt, es most veszett kutya modjara abba a kezbe mar bele, akinek koszonheti a milliardjait.
Ugyhogy en rola ennyit mar tudok: ex III/III-as ugynok, KISZ-titkar, es a Kadar rendszernek koszonhetoen ingyenes egyetemi oktatasban reszesult pondro, akit meg Soros tamogatott, tobb futyiszes, kommunista partmultu mafiozoval egyutt.
Ha van kollektiv tudas, akkor ezek szerint letezik kollektiv hulyules is, mert egyszerre felejtettek el, hogy kinek koszonhetik azt a poziciojukat, amiben hulyere lophatjak magukat.
karma1
@vadnarancs: Alapkovetelmeny a korai idotol egeszen 2002-ig. Idezni kell Ot, mint a klasszikusokat, mert minden mondasa megallt...:o))))
vadnarancs
@Szeparepa2: Ott van az, kattints a linkre... :)
Mangu
@karma1: Több hülyeségre nem telik belsőském? Választ, ha lehet.
karma1
@Mangu: Majd hulye leszek pont neked barmilyen szemelyes adatomatg kiadni. Jol vagy? Miert, te ki a turo vagy? Mert a trollkodasod mar megvan, ezert kapod a lovet, es a tobbi?
Mangu
@karma1: Látszik, hogy egy szellemi szegénylegény vagy, szabad vagy, szárnyalsz mint a madár, mióta bezárták a Lipótot. Ócsárolásod közepette, te kis ócska, primitív provokátor elfeledted az eredeti kérdést. Én vagyok, aki vagyok, nem tartozik rád, de ha tudsz olvasni a hozzászólásaim szövegértése nem nulla alá nálad, akkor sejtheted, hogy nem a te fajtád és az, akinek hiszel. Rád meg legyen kíváncsi a halottkém.
desert
@karma1: "...minden szava Arany... na jó van közte 1-2 Petőfi is" :D Géza bácsi örök!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.