A Heim Pál Gyermekkórház valamennyi beérkező esetet ellátta, műtéti várólista bevezetésére nincs szükség - közölte a Magyar Hírlappal az egészségügyi államtitkárság. Korábban a kórház igazgatója azt mondta, 24 műtétet el kellett halasztani a nyári szünidőben és bizonyos beavatkozásokat a Madarász utcai kórházba csoportosítottak át.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
A jobban teljesít, meg a tudta? meg a csutivonat, meg a bringás az megy. Rohadjon és dögöljön meg minden fidesztetü, és a seggnyaloncaik.
karma1
Azer ez a Magyar Hirek tud valamit,... Csusztatni,... Csak azt kivanom, hogy rohadjon rajuk a borzokni a feltupirozott hireikkel meg a csusztatassal egyutt...
Szoval akkor az elhalasztott mutetek azok nem varolistas mutetek ezek szerint... Rogyjon ratok az eg ezekert a hazugsagotokert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.