A Magyar Nemzet azután próbálta felkutatni a miniszteri biztost, hogy már a Der Spiegelnek is feltűnt: egy ideje nem mutatkozik a nyilvánosság előtt – számolt be a Hír TV.

Ez a német lap szerint azt jelentheti, hogy Farkas áll a roma támogatási pénzek körüli korrupciós botrány középpontjában.

A fideszes politikust szülőfalujában, Tiszaroffon szerették volna szóra bírni, de nem találták otthon. A család pedig rendőrt hívott az újságírókra.

157 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Hívjon rendőrt! Mindjárt el is vihetik! Á csáládot is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@dr. prédikátor: Ha már németezel, akkor írd helyesen!
Szókrakész
@dr. prédikátor: Versuche es wieder, aber diesmal richtig!
Mézike
@babp1982: Jééééé! megváltozott a fizimiskád. A régi az jobb volt.:-)
Apatszerek
@Ludmilla: Ez az ősi kérdés bennem is felmerült! Miért is, van ez így? Ha az alkotmány lenne mérvadó? Alaptörvény nem kellene. Ha az igazság szolgáltatás nem maffia központ lenne? Ha a munka lenne az emberek központúsága:,nem az érdem nélkül szerzet csalás, lopás, törvénye:, lenne az uralkodó? Ha a:, (,,ha") nem lenne? Ha a pártok az országért lennének, és nem az ország ellen, ha nem ideológiát képviselnének?, hanem ország érdekét, akkor nem merülne fel ,, a ha" mint kérdés?
kukac50
Mikor látjuk vezetőszáron úgy mint Zuschlagot? Zuschlag 70 milliója nagyon elmarad a Farkas Flóri által ellopott pénz mennyiségtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.