Budaházy Györgyöt és társait terrorcselekményekkel vádolják, kedden lesz ítélethirdetés a hét éve folyó ügyben. ... "A terrorcselekmények miatt folyó eljárásban Budaházy Györgyöt 2009 júniusában fogták el és, helyezték előzetes letartóztatásba, a büntetőper még a törvényszék jogelődjén, a Fővárosi Bíróságon kezdődött több mint öt éve, 2011 márciusában. Budaházy György előzetes letartóztatása több mint két évig tartott, 2011 szeptemberében a bíróság házi őrizetet rendelt el, amelyet később lakhelyelhagyási tilalomra enyhített, majd 2014 júniusában minden kényszerintézkedést megszüntetett. " Vajon kimossák-e a sz@ros gatyát?

Forrás: vs.hu
Feltöltő: I.raptor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

I.raptor
Nem csodálkoznék, ha egy szigorú ejnye-bejnye lenn az ítélet, hisz nem Fidesz-csicskák ellen tették, hanem a "patás ördög" Gyurcsányék ellen!
Még az is lehet, hogy jutalom lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.