A pozsonyi uniós csúcs előtt egy nappal Dánia, Svédország, Finnország és Norvégia eljárást kezdeményezett Magyarország ellen, mert nem akarunk befogadni tőlük bevándorlókat - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzet keddi számában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Ti fogadtátok be őket,tiétek.Ja,elegetek lett belőlük-dugják a nőket,erőszakosak-elégedetlenek-,bele kötnek az élő fába is,koszosak szemetelnek,dolgozni nem akarnak,segélyeket felveszik-lakást követelnek,ingyen utazás szabad csámborgást mindenfelé.leverik a kereszteket templomaitokról?Kihagytam volna valamit. ki a ti farkatokkal verjétek a csalánt!Integráljátok őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@perfekt: 21.15
Csak egy konkrétumot mondjál, korrekt, ellenőrizhető adatokkal arról, hogy úgy jönnek mennek a menekültek ahogy te leírtad!
Nincsenek "hőn szeretett semmitevők", ne uszíts, mert ez elég undorító dolog!
Ahogy írtam azért akarják ide küldeni a menekülteket, mert itt lettek regisztrálva!
Inkább azon szuttyogjál, hogy a futsal miniszter miért nem tudta elérni az Uniós szerveknél, hogy a helyzetre tekintettel függesszék fel a Dublini szerződést, amit mi is aláírtunk és ami alapján küldenék vissza a Skandinávok a menekülteket!
Nem hőbörögni és indulatokat szítani kell, hanem dolgozni. (Ezt főleg a kormányunknak szántam!)
perfekt
@Béla333: Szia:Én hozzád sem szóltam @Béla333: Ma olvastam amit leírtam--nem én találtam ki.Mivel a cikket nem találtam már, a címét nem tudom.De szerintem a propin is fent lesz remélem, és kedves sokadik Béla-- ha elolvasod tátva marad a szád.A Német -és Osztrák--pénzforgalmukat pedig személyesen ismerem,mert előfordulok ott- nem keveset. Bár neked ,egy másik olyan hőbörgő többet jelent aki-hasonlóan béget mint te.
Béla333
@perfekt: 21.43
Talán legközelebb írd oda, hogy ki olvashatja és ki nem a beírásodat.
Elhiszem hogy nem te találtad ki, ezért kértem, hogy a hitelesség miatt idézd oda a forrást.
Mégiscsak Fideszesnek tűnsz és mint ilyen nem lehet bízni a beírásod hitelességében! Bocs, de ti értétek el ezt fáradságos munkával!
perfekt
@Béla333: Megkerestem neked.Best Videos ...tegnap 17:06.keltezéssel.

"Nem csak nyaralni járnak haza a migránsok a segélyből,még megdöbbentőbb dologra derült fény"! Mellesleg hivatkozási alap a Welt am Sonntag c lap és a Kronen Zeitung.
Konkrétumok nektek az-amit flangéból kitaláltok-hülyeségeket-mindegy mi az-csak rosszabb legyen.A szuttyogás-érdekes,dolog lehet, talán azokra alkalmazd--kikkel együtt húztál csizmát.S egy jó tanács-attól,hogy te nem tudsz valamiről,az attól még az létezhet.És ha eddig a felismerésig eljutsz egyszer-akkor azt tanuld meg,hogy rosszul tudni valamit-rosszabb mit nem tudni semmit!
Béla333
@perfekt: 22.23
Az hogy Best Videos, meg az Sonntag nem az a hírforrás, amire rákattintva be lehet hívni a hivatkozott videót vagy a cikket! Én ha hivatkozok egy cikkre, akkor oda írom a lap/cikk/videó elérhetőségét! Ugyanis így tudja bárki leellenőrizni vagy saját maga is elolvasni a teljes anyagot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.