A pozsonyi uniós csúcs előtt egy nappal Dánia, Svédország, Finnország és Norvégia eljárást kezdeményezett Magyarország ellen, mert nem akarunk befogadni tőlük bevándorlókat - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzet keddi számában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Ti fogadtátok be őket,tiétek.Ja,elegetek lett belőlük-dugják a nőket,erőszakosak-elégedetlenek-,bele kötnek az élő fába is,koszosak szemetelnek,dolgozni nem akarnak,segélyeket felveszik-lakást követelnek,ingyen utazás szabad csámborgást mindenfelé.leverik a kereszteket templomaitokról?Kihagytam volna valamit. ki a ti farkatokkal verjétek a csalánt!Integráljátok őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Csak kiprovokáljuk a kizárást. A külső pálya még biztosítva van, de már dolgozunk azon, hogy ez se legyen.
Putyin már vár bennünket!
krumpli
Küldjétek őket a Görögökhöz, p.csfejüek.
Béla333
@krumpli: 08.16-ra
Csakhogy mi nem fogadjuk azokat, akiket itt regisztráltak! Ezekről az emberekről van szó!
Hallottál valamiféle Dublini megállapodásról, amit mi is aláírtunk?!
perfekt
Ti fogadtátok be őket,tiétek.Ja,elegetek lett belőlük-dugják a nőket,erőszakosak-elégedetlenek-,bele kötnek az élő fába is,koszosak szemetelnek,dolgozni nem akarnak,segélyeket felveszik-lakást követelnek,ingyen utazás szabad csámborgást mindenfelé.leverik a kereszteket templomaitokról?Kihagytam volna valamit. ki a ti farkatokkal verjétek a csalánt!Integráljátok őket.
Béla333
@perfekt: 08.26-ra
Még ha így is lenne, ahogy írod, bár hasonlókat az itt élő magyarokról is lehetne sorolni (szinte mindent, amit felsoroltál), de ez még nem ment fel bennünket egy aláírt nemzetközi szerződés betartása alól!
perfekt
@Béla333: Helló.Kommented eggyel több érv-a migráció stopja ellen.Hallgattad Merkelt aki vissza szeretné forgatni az idő kerekét,beismervén azt-hogy ennyi-és még több migránst nem hogy ők de a kontinens sem bír el.Az északiak-kiválasztották a normálisabbakat-mert a nagy számok törvénye alapján sok lehet-és most a " selejttel" megajándékoznának minket.Óvatosan kérdezem.Egy évvel ezelőtt nem ismerték a szerződést?Akkor miért is nem protestáltak?És tisztelem az embert-és nagyon nem kedvelek egyetlen politikust sem---egyet sem.
Peller Anikó
"megbeszélést tartott azoknak a bevándorlóknak a visszatoloncolásáról, akik nem kaptak letelepedési engedélyt, és akiket Magyarországon regisztráltak elsőként az EU-ban"

Na ezért nem szabad sem beengedni sem regisztrálni egyetlen egyet sem.

Akinek kell belőlük az menjen értük.
surdilloFUJT
@Peller Anikó: A humánoid eszedért bizonyára nem fognak ellopni!
Ördögvadász
Északi front, déli front, keleti front.. Vissza a Monarchiába.
tutajos
"Na, ugye!"
Tovább is van, mondjam még?
Peller Anikó
Szerintem nyugodtan visszafogadhattyúk őket, mehetnének mindjárt a szénégetőbe ott kel a lyó munkaerő. A déli határon meg el kell engedni a kutyákat. Dupla kerítés, közte oroszlányok.
wagabund
@perfekt: 8.26

...és sérelmezik, hogy az északi nők milyen kurvásan öltöznek...követelik, azok is járjanak burkában...valamint az iskolában visszapofáznak a tanárnőnek, illetve megverik, ha nem úgy van öltözve, ahogy elvárják...és ezekután ki a hibás? hát a tanárnő! ezért hagyják el a pályát a tanárnők(is)...el lehet képzelni, mi lehet az iskolákban..totális csőd...

na ezeket akarják ide "visszaküldeni"...
volvós
@Peller Anikó: tegnap 22:24
Emöke erdélyi nyomorult !!
Miért nem kérsz meg valakit, aki tud magyarul,
hogy irja le amit mondani akarsz...mert ez borzalmas !
2 sorban 4 orbitális helyesírási hiba...

1. ..visszafogadhattyúk( hattyúk tava??) `= visszafogadhatjuk
2...ott kel = ott kell
3... a lyó munkaerö = a jó munkaerö
4. ...közte oroszlányok ( prostik ?) = oroszlánok

Csak ugy mellesleg !
perfekt
@Peller Anikó: 22:24 re is .Jó reggelt.:-)))
perfekt
@wagabund: Szia.Felvetődik a kérdés--ami konkrét-látható-kézzel fogható ,tehát objektív-az miért nem észlelik az arra illetékesek--illetve-miért is látják ők,másként, és ragozzák a nagy semmijüket!?
karma1
Tavaly jartam Svedorszagban, ahol uton-utfelen lehetett latni menekulteket, meg azelott, mielott a nagy mizeria beindult volna.
Svedorszag igenis rengeteg menekultnek oldotta meg a lakhatasat, de azokkal ok sem tudnak mit kezdeni, akiket mar nem tudnak befogadni.
Ne felejtsuk el, hogy Svedorszag mar a masodik vilaghaboru ota sorozatosan, kovetkezetesen fogadja be a menekulteket, es nemcsak a papirral erkezoket.
Olyan orszag kommenteloi mondanak most kigyot-bekat az eszakiakra, akik szisztematikusan kiutaltak a norveg civilsegitoket itthon, meghurcolva egy polgari ugyet, es akik penzert mar befogadtak 18 ezer leellenorizetlen, potencialis terroristat (is), es most elkoltenek tobb mint 5 milliard adoforintot 1294 ember elvi elhelyezeserol, amit kozben mar az unio is megvaltoztatott.
Szoval lehet rajuk kopkodni, de csak akkor, ha mar a magyarok is ugyanolyan szinten allnak a menekultek befogadasaval, mint ok...
wpym
Most ut vissza a liberalis mentalitas: ha a legkisebb kockazat elve alapjan egy felet sem engedtek volna Europa teruletere, akkor ezzel nem kellene foglalkozni.
papa.49
A csutifélkegyelmű megint tarthatja a mocskos pofáját az újabb sallerért, minek kekeckedik mindenkivel az Unióban, a baj csak az hogy ennek a levét is az ország lakói isszák meg!!!
Ha visszatoloncolják azokat az embereket akkor is, ha kibasznak bennünket az Unióból akkor is!!!
verőce21
@karma1: (08:43) Vettük, hogy jártál Svédországban (is), de nekünk megvannak a saját menekültjeink. Akiket szépen támogatunk, mindnek lakást adtunk, munka nélküli segélyezést, sőt már egyre többen járnak a segélyből kocsival is közülük.
Béla333
@verőce21: 09.01
Tudsz mutatni olyan menekültet, akik az elmúlt években érkeztek, akiknek mi (a magyar állam) adott lakást és akik a segélyből vettek kocsit maguknak?
Ja? Egyet sem?
Csak egy kis uszítás, hazudozás így kora reggel?
verőce21
@Béla333: (09:05) Cigányokról írtam, te Ostoba!
Béla333
@verőce21: 09.11
Akkor talán fogalmazz egyértelműen, ugyanis ezt írtad:
"...de nekünk megvannak a saját menekültjeink."

Honnan találjuk ki, hogy te kire gondolsz? (Ostoba!)
verőce21
@Béla333: (09:14) 600 éve képtelenek beilleszkedni "menekültjeink" vannak. Náladnál meg eszesebbeknek íródnak itt ezen a blogon (is) a bejegyzések. :)
Peller Anikó
@papa: nem tesznek ki bennünket az únióból, mert a lelkük mélyén (már) látják, hogy a negyedkegyelmű mekhülyült hatalmasat bakizott, aki márhá tudná visszaforgatná az idő kerekét.

Ha visszakoloncolnak ide akárhányadék csimpáncot akkor várja őket a tábor ahol kaphatnak szobi bort inni, disznólábat zabálni. 2 nap alatt meg elszöknek a tantikályukhoz. Na vulvás?
varrólány
Ilyenkor hol vannak az emberes jogos védők? A bevándorlókat nem lehet szegény országokba csak úgy átrakni. nekik jár a jólét hiszen sokat vándoroltak hogy jobb életük legyen.
Joguk van ott maradni ott jobb az ellátás , munka nélkül is.
Béla333
@verőce21: 09.18
Azért legyünk már reálisak: a miniszterelnök ősei elég jól beilleszkedtek, nem?
És nézd meg meddig jutott a Farkas Flórián is! (Ha meg nem lopja el a romáknak szóló milliárdokat, akkor talán még előbbre járnánk, de azért magas pozícióig jutott a Flóri, nem?)
Béla333
@varrólány: 13.16
Azért küldenék ide vissza, mert itt lettek először regisztrálva az Unión belül.
A Dublini szerződés szerint ezért ide küldhetik vissza ezeket az embereket!
Ez van, lehetett volna a keménykedés helyett a futsal miniszterünknek azon dolgozni, hogy talán a jelenlegi helyzetben fel kellene függeszteni a Dublini szerződést.
Miért nem tette?
varrólány
@Béla333: Miért nem tette? Tőlem kérdezed? Még nem vagyok miniszterelnök vagy lehet még nem tudok róla!
Akárhova pakolják őket mindig máshova akarnak menni . A svédeknél meg a többi fenti országban hideg van , itt kevés lenne a pénz! Ha jól emlékszek a finnek jártak úgy hogy hiába utasítják ki őket akkor is kapják a pénzt mert így van törvényileg.
perfekt
A svéd példa:Szegény menekültek-repülővel járnak haza két hetes üdülésre.Vannak vándorok kik úgy cserélik,"hazájukat" mint én a zoknijaimat.Csoportosan vándorolnak Európában-mindég abba az országba-ahol-a segélyek a legnagyobbak.A németek levették az apanázst--most Ausztriában vannak-mintegy 960 euróért--ki kell számolni--mennyi az ft-ban.A hőn szeretett semmitevők-pedig nem Magyarországon léptek Európa földjére--ott reklamáljanak az északiak-
Béla333
@perfekt: 21.15
Csak egy konkrétumot mondjál, korrekt, ellenőrizhető adatokkal arról, hogy úgy jönnek mennek a menekültek ahogy te leírtad!
Nincsenek "hőn szeretett semmitevők", ne uszíts, mert ez elég undorító dolog!
Ahogy írtam azért akarják ide küldeni a menekülteket, mert itt lettek regisztrálva!
Inkább azon szuttyogjál, hogy a futsal miniszter miért nem tudta elérni az Uniós szerveknél, hogy a helyzetre tekintettel függesszék fel a Dublini szerződést, amit mi is aláírtunk és ami alapján küldenék vissza a Skandinávok a menekülteket!
Nem hőbörögni és indulatokat szítani kell, hanem dolgozni. (Ezt főleg a kormányunknak szántam!)
perfekt
@Béla333: Szia:Én hozzád sem szóltam @Béla333: Ma olvastam amit leírtam--nem én találtam ki.Mivel a cikket nem találtam már, a címét nem tudom.De szerintem a propin is fent lesz remélem, és kedves sokadik Béla-- ha elolvasod tátva marad a szád.A Német -és Osztrák--pénzforgalmukat pedig személyesen ismerem,mert előfordulok ott- nem keveset. Bár neked ,egy másik olyan hőbörgő többet jelent aki-hasonlóan béget mint te.
Béla333
@perfekt: 21.43
Talán legközelebb írd oda, hogy ki olvashatja és ki nem a beírásodat.
Elhiszem hogy nem te találtad ki, ezért kértem, hogy a hitelesség miatt idézd oda a forrást.
Mégiscsak Fideszesnek tűnsz és mint ilyen nem lehet bízni a beírásod hitelességében! Bocs, de ti értétek el ezt fáradságos munkával!
perfekt
@Béla333: Megkerestem neked.Best Videos ...tegnap 17:06.keltezéssel.

"Nem csak nyaralni járnak haza a migránsok a segélyből,még megdöbbentőbb dologra derült fény"! Mellesleg hivatkozási alap a Welt am Sonntag c lap és a Kronen Zeitung.
Konkrétumok nektek az-amit flangéból kitaláltok-hülyeségeket-mindegy mi az-csak rosszabb legyen.A szuttyogás-érdekes,dolog lehet, talán azokra alkalmazd--kikkel együtt húztál csizmát.S egy jó tanács-attól,hogy te nem tudsz valamiről,az attól még az létezhet.És ha eddig a felismerésig eljutsz egyszer-akkor azt tanuld meg,hogy rosszul tudni valamit-rosszabb mit nem tudni semmit!
Béla333
@perfekt: 22.23
Az hogy Best Videos, meg az Sonntag nem az a hírforrás, amire rákattintva be lehet hívni a hivatkozott videót vagy a cikket! Én ha hivatkozok egy cikkre, akkor oda írom a lap/cikk/videó elérhetőségét! Ugyanis így tudja bárki leellenőrizni vagy saját maga is elolvasni a teljes anyagot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.