A következőkben Strifler Anita, DXN üzletépítő, kávé és MLM blogger mesél magáról, aki elmondása szerint megtalálta az introvertáltaknak való tökéletes munkát. Mivel én is hasonló online munkakörben tevékenykedem, ezért egyet is értek vele. Az ilyen közegekben nagyon otthon érezzük magunkat. 1.…

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ma már csak ál introvertált van zömében..az iszonyú információáramlás pont elég ahhoz, hogy elégedetten tarthassuk magunkat e csodabogár(nak tartott)pózban...anélkül, hogy ölelgetnénk egymást ha kell, ha nem.

az én felfogásom szerint az introvertáltság az igazi stresszmentes élet...ha ebből kilép az ügyfél, akkor jönnek a bajok...(akiket barátnak, jó ismerősnek, cuki kollegának szoktunk betudni az első benyomás alapján...)
Introvertáltak
Hány meg hány szociális fóbiás és hiperérzékeny ujjongna most örömében :) ha az introvertáltság csak a stresszmentes élet lenne. De sajnos, az eredmények inkább az ellenkezőjét igazolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.