Bár a kvótanépszavazás értelmetlen, mert több európai vezető máris elkezdett kihátrálni a kötelező betelepítési kvóta tervéből, erődemonstrációnak tökéletesen megfelel a vasárnapi eredmény, és megerősítheti Orbán az EU-s fősodorral szemben vitt ellenzéki pozíciójában is - értékelt a Politico.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
Pontosan ez volt a cél! Mondtam, hogy nem tudunk ebből rosszul kijönni! Gyurcsánynak, meg Szél Bernikének volt ez bukta, de nagy! :-)
sokanvagyunk
A lényeget, a "83,1 százalékos volt a részvétel"-t miért teszi zárójelbe?
dr. prédikátor
@Bringás: megjöttél félkerekű???beszoptátok és benyaltátok az egészet A gazdaállatod belebukott,te is nézhetsz új segg meg cumi után!!!ÉRVÉNYTELEN ÉS EREDMÉNYTELEN az egész cécó!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Megmondtam a múltkor is. Ebből nem tudunk rosszul kijönni! 3,2 millió nem szavazat nagyszerű eredmény! 2018-ban is elég lesz a kétharmadhoz!
A Miniszterelnök Úr nagyszerű vezetése alatt virágzik az ország és egymást érik a gazdasági sikereink! Ez a szavazás is megmutatta, hogy töretlenül hisz a többség Orbán Viktorban!
Bringás
@dr. prédikátor: SIKER, siker, siker!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.