A kép címe: Horváth László fideszes képviselő felszólal az egyes gyermekvédelmi és egészségügyi tárgyú törvényeknek a gyermekek biztonságának és védelmének fokozása érdekében történő módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. október 26-án.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Remélem ezért pénzt nem kapnak! Melyik munkahelyen engedhetik ezt meg maguknak a dolgozók?
Valaki a kormányból nem tudná rá a választ?
Szókrakész
Biztos parázs vita alakulhatott ki a pár "képviselő" között.

Remélem bírták létszámmal, erővel a biztonságiak azt a hatalmas lökdösődést.
dr. prédikátor
Halaszthatatlan közpénzek ellopása miatt ürült ki a parlament! mert a fütyisz szerint amit ma ellophatsz ne halaszd holnapra!!!
magyarbakancs
A parlamentben akkor ülnek sokan mikkor a saját ,vagy rokon zsebét kell kitömni pénzel.
világlátó
@magyarbakancs: Ezért is igaz, a mai magyar parlament hiteltelen, felesleges, mert a sokezer törvényt, rendeletet nélküle is meghozta a kormány. A kétharmad ugyan már nem élő probléma, de semmi garanciát nem mernék vállalni egyetlen képviselőért sem, mert bármelyikről feltételezhető, hogy vagy pénzért, vagy zsarolás útján , a fidesz mellett szavaz majd súlyos kérdésekben is. Ezért a név szerinti szavazáshoz kellene ragaszkodni a továbbiakban.
Eladott Ország
A KSH adatai szerint Magyarországon a 7 év alatti gyermekek 42,2 százaléka él szegénységben. A Budapest Intézet felmérése alapján 130 ezer gyereknek kell szembenéznie az állandó nélkülözéssel, és közülük nagyjából 50 ezer rendszeresen éhezik. Ahol nincs pénz ott nincsenek a képviselők, így igaz a mondás , hogy ahol hús van ott döglégy is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.