A Nézőpont Intézet elemzője szerint a Jobbik szimpatizánsai is támogatják az alaptörvény módosítását, ezért mentek el a népszavazásra.

Deák Dániel az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában azt mondta, a Jobbik számára vakvágány lehet a letelepedési kötvény megszüntetésének feltétele az alaptörvény módosításának támogatásáért cserébe.

Ebből Vona Gábor elnök politikai profitot remél, miután nem tudott olyan politikai teljesítményt felmutatni, amelyet a választók értékelni tudnának, és ez meglátszik a támogatottságon is.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
444.hu/2016/10/28/orban-azt-mondja-lehet-hogy-megszuntetik-a-letelepedesi-kotvenyt-de-nem-azert-mert-a-jobbik-ezt-akarja-hanem-azert-mert-a-fidesz-is-epp-ezt-akarja

A migránskvótáról szóló hetedik alaptörvény-módosítás nemzeti ügy, amely nem köthető össze semmilyen pártpolitikai vitával, gazdasági kérdéssel - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

„Az új egység Magyarországért több mint 3 millió emberének a véleményét alkotmánymódosítássá formáló politikai akarat nem kapcsolható össze semmilyen más kérdéssel” - fogalmazott a kormányfő, aki ezért jelezte, hogy nem tudják elfogadni a Jobbik kérését. Az ellenzéki párt korábban a letelepedési kötvény megszüntetését támasztotta az alkotmánymódosítás támogatásának feltételéül.

Érted ? Nem azé' hanem azé' !
Zeta
Érdekes megállapítás. Mintha ezt eddig valaki nem tudta volna, hogy mit akarnak a jobbikosok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.