A Fidesz ifjúsági szervezete szerint bicskanyitogató az a felmentő nosztalgia, amivel egyes közszereplők az elhunyt kubai diktátorról megemlékeznek. "Egy kommunista diktátor után könnyet hullajtani nem más, mint lábbal taposni a bolsevizmus százmilliónyi áldozatának emlékét" - üzenték. Néhány órával korábban Donald Trump amerikai elnök nyilatkozott hasonló hangnemben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azt, hogy trumpli mit nyilatkozik - magasrol lesz@rom...
A fidelitas meg ahhoz me'g tul fiatal, hogy velemenyt mondhasson: kerdezze inkabb a volt kisz-titkarbol lett fide$$-partvezetot, orbanc vicctort, hogy a kisztitkar koraban tamogatott partnak mennyi vereskezu szereploje, tagja volt...
]Csak azzal nem dicsekszik senki, igyekeznek mielobb elfelejteni, hiszen akkoriban maskepp nem lehetett semmilyen politikai karriert inditani, csak a voros szin parttagjakent... Ugyhogy a legjobb az lenne, ha a hulye kis kocsogok befognak a kritizalokajukat, mert majd ok is igyekszenek letagadni a fidelitaszos korukat ugy kb. 20 ev mulva (vagy meg elobb)...
bakegya
ORBÁN BAKKECSKÉI-menjetek végig egy két magyar falu végén nyomorgó cigánycsaládhoz telelni,de belenézhetnétek számtalan idős nyugdíjas asszony fazekába is bármelyik részén a hazánknak és aztán törjetek pálcát a fölött aki a világ másik felén képes volt 50 évig bizalmat fenntartva kormányozni-akárhogy is nem akármilyen nyomorult népet,mint a kubaiak is.
GUSZTUSTALAN MEGNYILATKOZÁS -egy diktátorral a hátatok mögött mindenképpen,mert az ORBÁN IS AZ.
Equus
fiatal piócanövendékek nyálzanak két körmenet között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.