Megeszik az utak a határzár környékén cirkáló rendőrautók kerekét és futóművét a nagy igénybevétel miatt. A Csongrád megyében használt járőrautók javítása idén már 200 millió forintjába került a rendőrségnek – tájékoztatott a Délmagyar.

Egy szegedi gumiszerviz ügyvezetője elmondta, hogy a csak gumicserére érkező rendőrautókat hamar meg tudják javítani, de a komolyabb hibák kijavítására kapnak pár napot.

– A sok rendőrautó javítása miatt már hétvégén is nyitva vagyunk, hogy a civil ügyfeleink elromlott kocsiját is lehetőleg minél hamarabb meg tudjuk javítani. Szerettem volna új embert felvenni a megnövekedett feladatok miatt, de munkaerőhiány van az autójavító-szakmában. Mivel nem találtam senkit, egy már nálunk dolgozó srácot képeztünk át kifejezetten Nissan autók javítására, amelyik a zöld színű rendőrautók többsége

– magyarázta Fülöp Zoltán.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fideszes oligarchák, vazallusok, ellopták a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.; korábban: Nemzeti Autópálya Rt.) 100%-ban a Magyar Állam tulajdona, a tulajdonosi jogok gyakorlóján keresztül ellopták a pénzt az utak felújításából. Lehet sok rendőrautót javítani és Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkárt, okleveles Európa-szakértőt át kell képezni,hogy legyen valamilyen haszon is belőle, úgy is munkaerőhiány van az autójavító-szakmában, továbbá pártunk és kormányunk most emelte meg a garantált minimálbért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.