A válasz szerint a kiskapu kilincsének nyomkodása bűncselekményre utal, de az is kiderül a válaszból, hogy Orbán felcsúti házának biztonságára a Pancho Aréna emberei ügyelnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
E mán terrrrorizmus kérem szépen!!! Azzzonnnali statárium!!!
eugen4402
Hadházy doktor úr, és a német tévéstáb köszönje meg, hogy a biztonságiak nem zúdítottak rájuk gépfegyver-sorozatokat, felszólítás nélkül...A mai világban ez már kivételes szerencsének minősül.
Eladott Ország
"Magyarország a gaz liberális Unió infúziójára van rákötve és pillanatnyilag ez élteti, hogy az Orbán nevű uralma alatt hány ember él úgy, hogy már csak az imádság taknya tartja életben, hogy hányan döglődnek a reménytelen várólisták miatt, miközben Felcsúton a fűtött gyep a menő. Zömítsünk: aki nem szereti Orbán Viktor Fényestekintetű Népmegváltó Felszabadító
Harci félistent, az rohadék balliberális. Akinek nem tetszik a jelenlegi Maffiokrácia és ezt van
pofája elmondani, az rombolja a magyar emberek vadvirágos, rigófüttyös jókedvét. Sőt pláne! Aki azt meri állítani, hogy le kell váltani a francba az Orbán nevűt és marhára nem biztos, hogy ez egy választáson menni fog, az direkte haza­, egyszersmind felségáruló is. Egy lendületből."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.