A vízgazdálkodási intézet és a vízellátási intézet elcsatolását Pintér Sándor kezdeményezte, miután a kormány szerint globális és nemzetbiztonsági jelentőségű kérdés lett a vízügy.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
A csinovnyik-képző hallgatói mindjárt kapnak katonai rendfokozatot is és orbanescura kell felesküdniök?
Eladott Ország
..."a kormány szerint globális és nemzetbiztonsági jelentőségű kérdés lett a vízügy, mondta Olajszőkített Sanya. A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta­ nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmit mondani, tolni a síkbuta propagandát. A vízellátás annyira marginális kérdés, hogy azt nyugodtan rá lehet bízni egy pénzügyi közmunkásra, a megbízhatóság a lényeg, ki nem szarja le a hozzáértést? Pontosan így, véreim, pontosan így. Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán ­féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, úgy aránylik, hogy a katasztrófavédelem látja el a vízügyi hatósági feladatokat, nem igaz? Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a vízműveket."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.