Gyászjelentésbe illő kifejezésekkel kezdődik az a körlevél, amelyben egy választókerületi elnök értesítette a Demokratikus Koalíció helyi embereit az országos elnökség drasztikus döntéséről. Hunvald György miatt kellett menniük.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Rendnek kell lenni!
Az MSZP igaz hogy szövetséges, de akkor is!
Az MSZP-nek is csak olyan emberei lehetnek, akiket Gyurcsány is elfogad. Különben feloszlatják a Gyurcsánynak nem tetsző MSZP-sel szóba álló alapszervezetet.
Nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Elvégre ez a Demokratikus Valami!
Eladott Ország
"Hunvald György a VII. kerület egykori MSZP-­s polgármestere ült majdnem három évet előzetesben úgy, hogy ráadásul nem ő volt a főszereplő és az ingatlanokkal kapcsolatos csalás vádjában végül felmentették. A vád az volt, hogy a pénzügyi bizottság elnökével és egy hamis értékbecslést készítő ingatlanbecslő segítségével a polgármester és a képviselőtestület áron alul adott el önkormányzati ingatlanokat egy vállalkozónak. A vállalkozó később off­shore cégek közbeiktatásával jóval magasabb áron értékesítette tovább a házakat.
Az másik kérdés , hogy ebben a kuplerájban bűncselekmény hiányában sorra menti fel a bíróság a Fidesz meghurcolt ellenfeleit, miközben Rogánt nem szabad megzavarni ilyen apróságokkal, mert még a végén kihűl a homárlevese a g*cinek. Ez már megint az a szint, amikor nem lehet finomkodni veletek és keresgélni a cizellált szavakat. A magyar igazságszolgáltatás kimondta, hogy a belvárosi ingatlanpanama létezik és minden azzal kapcsolatos információ igaz. Ha még ezek után is rendben van, hogy a komplett Belvárost aprópénzért át lehet játszani bűnszervezetek kezére, ha rendben van, hogy a közvagyont ilyen aljas módon el lehet herdálni és a Kúria jogerős ítélete ellenére Rogánt még mindig nem vezetitek el pórázon, hanem miniszter lehet, akkor tényleg le lehet kapcsolni a villanyt ebben a kuplerájba."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.