A Demokratikus Koalíció (DK) létrehozott egy honlapot, ami azt a látszatot kelti, mintha online is alá lehetne írni az olimpiáról szóló népszavazást támogató kérdőíveket. Pedig népszavazást kezdeményezni csak a hivatalos, hitelesített íveken lehet, személyesen aláírva.

Ezt nehéz másként lefordítani, mint hogy a DK, miközben megpróbálja lerabolni az olimpiaellenes hangulatot, saját választóit is hajlandó átverni, csak hogy megszerezze adataikat – írja a 444.hu. Aki ugyanis aláírja az online petíciót, az egyben hozzájárul, hogy az adatait a párt kezelje.

A Facebookra azzal a szöveggel tették ki a linket, hogy aki fővárosi, azért írjon alá az utcán is, a vidékiek pedig itt online-aláírásukkal fejezhetik ki szimpátiájukat az ügy mellett. Utóbbi megtévesztő állítás, hiszen a népszavazási kezdeményezésre semmilyen hatással nincs az online adatgyűjtés.

Közben, a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén a DK képviselői megosztották szavazataikat olimpiaügyben: Gy. Németh Erzsébet igennel szavazott az LMP-s Csárdi Antal javaslatára, hogy a főváros vonja vissza az olimpiai pályázatot, Hajdú László viszont nemmel. 

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A szokásos sz@rkeverés a DK-tól!
A DK ezzel az akciójával gyakorlatilag a népszavazási kezdeményezés ellen dolgozik.

"Amikor a civilek megerősödni látszottak, azonnal előrehozott választásokat sürgetett, ami újra a pártpolitikára irányította volna a figyelmet, és elsorvasztja a civil megmozdulásokat. Inkább Orbán verje agyon negyedszer is két éven belül a demokratákat, de a civilekből ne nőjön ki Gyurcsány Ferenc reális alternatívája.
Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Teljesen igaza volt (és a jelek szerint van) Bartusnak! Gyurcsány és a pártja a jelek szerint ilyen!
Szókrakész
Adatot gyűjtenek, mert roppant demokratikusak!!!
A legnagyobb kamupárt ami az "ellenzéki" oldalon létezik.
Vezetőjükkel GYURCSÁNY FERENCCEL!!!

Én is visszakérem az adómat, mert ilyen bagázst nem támogatok belőle!!!
Béla333
E mellé még érdemes egy másik hírt is odatenni:

"Nem minden ellenzéki támogatta a budapesti olimpiai pályázat visszavonását
Többek között a Demokratikus Koalíció egyik képviselője sem szavazta meg a pályázat visszavonását, miközben a párt mai közleményében is amellett érvelt, hogy Magyarország csődbe menne az olimpia miatt."
propeller.hu/itthon/3262935-nem-minden-ellenzeki-tamogatta-budapesti-olimpiai-palyazat-visszavonasat

Akkor most lehet jönni kedves DK-s fanatikusok és megmagyarázni, hogy hogyan is van ez?!
krumpli
Fecó egy megalomán, hatalomra éhes csótány. Elpusztíthatatlan. Ha ő van, akkor más nem létezhet.
Béla333
Egyszerűen szóhoz sem jut a DK-s siserehad!
Béla333
Biztos most kapják az eligazítást a pártközpontból, hogyan kell értelmezni ezt a disznóságot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.