Kétszínű játékot játszik a Fidesz a 4-es metróval. Miközben hol támogatták, hogy elutasították a metró építését, mindig ügyeltek arra, hogy győztesen kerüljenek ki az aktuális vitákból és minden balhét Demszkyre kenjenek. Ugyanezt a stratégiát követik most az OLAF-jelentés kapcsán is. Csakhogy a stratégia csődöt mondhat, ha kiderül: már rég leosztották egymás között a pénzt az egykori SZDSZ-es és MSZP-s politikusokkal. Elemzés.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezért nem lesz nyilvánosságra hozva az OLAF jelentés:

"Az ellenzék és Demszkyék azért vannak most csapdahelyzetben, mert az OLAF-jelentés valószínűleg róluk is lerántja a leplet. Ezért, bár megtehetnék, hogy elkérik a jelentést és nyilvánosságra hozzák, mégsem fogják megtenni. Maximum olyanok, mint a PM-es Jávor Benedek, akinek nem volt köze a metróépítéshez.

Az OLAF-jelentés kétélű kard mindkét oldal kezében. Egyszerre szeretnék a másikat megvágni vele, de saját magukat túlságosan féltik ahhoz, hogy nyilvánosságra hozzák."

Hasonlóképpen a Gripen kenőpénzekhez, az autópálya felülszámlázásokhoz, a közös parkolótársasági lenyúlásokhoz és még sok-sok közös lopáshoz!
elnyomott
Egyiknek sem fontos az igazság, a tisztesség - oly mindegy, Fidesz, vagy MSZP, vagy bármelyik másik. Szélhámos bagázs mind, ahogy vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.