Miről ismerszik meg a pergető? A buta ember csúnya. A buta ember szép. Így igazságos, némi kompenzáció neki is jár. A buta ember se nem szép, se nem csúnya, mert a természet nagy mókamester. A buta ember se nem szép, se nem csúnya. Olyan semleges. A buta ember kirívó. Megpróbál feltűnni, ezért agyontetováltatja magát és fülébe cimpatágítót tetet. A buta ember egyáltalán nem öltözködik hivalkodóan, olyan szürke egérke-féle. A buta ember fel sem tűnik senkinek, de ugyanakkor kirí a környezetéből. A buta ember visszafogott és harsány. Vérbő és vérszegény

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szét kell nézni a fütyisz szavazói között, csak ilyeneket találni)))))))))))
papa.49
Szét kell nézni a fütyisz szavazói között, csak ilyeneket találni)))))))))))
Desischado
Bizony! A sötétség világít a fejükben.
quadrocopter
A buta ember sorbanáll a Lendvaiban a júdás-trollpénzért, ahol, egyben kézhez kapja a "Hogyan védjük meg Simonka-bűnözőt" című oktatóanyagot, mert a logikus hazugságokhoz is kell némi ész, de szajkózáshoz még az sem!
volvós
@papa.49: + akiknek csak ugy folyik a sz@r a szájukból, ugye ???
Cefi
Fidesz szeminárumon az oktató felteszi a kérdést:
-Ki mondta, hogy országomat eg lóért?
-Csicsolína! - vágta rá a bringáspergető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.