Olimpia már biztosan nem lesz, ám ez nem gátolja a kormányt abban, hogy ne kezdjen nagyívű beruházásokba – írja az Index. A portál felidézi, hogy egy nappal azelőtt, hogy Orbán Viktor lefújta volna az olimpiai pályázatot, a Magyar Közlönyben megjelent: Tokaj, a Felső-Tisza és a Nyírség turisztikai fejlesztésének részeként

a kevesebb mint 2000 fős Gyulaházára 3 milliárd forintból építenek „space-központot”.

Gyulaházán született az egyetlen magyar űrhajós, Farkas Bertalan, éppen ezért, van itt már Gagarin-szobor és űrkiállítás is.

Ugyanennek a turisztikai fejlesztésnek a részeként

2,5 milliárd forintos üveghíd épül Sátoraljaújhelyen.

Az már 2015 nyarán felmerült, hogy az önkormányzat függőhidat építene a Szárhegy és a Várhegy közé, arról viszont, hogy mindez üvegből legyen, korábban nem volt szó. A Vastagbőr blog szerint ráadásul az építmény a világ leghosszabb üveghídja lenne, ugyanis 700 méteres hosszával 270 métert verne az eddig csúcstartó kínai függőhídra.

A kormány arról is döntött, hogy kétmilliárdból felújítja a tokaji Rákóczi-várat, Makovecz-pavilont épít Tokajban, Kisvárdán – azaz Seszták Miklós fejlesztési miniszter városában – pedig fürdőt újít fel 2,3 milliárdból. Mindezt hazai forrásból.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az anyádszűlőszervét tedd magadévá te takony hazugovics, ez már teljesen meghibbant!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Persze a királykisasszonynak is kell a turisztikai látványosság, oda, amit anyuka vásárolt a gyes alatt összegyüjtött pénzecskéjéből...
kukac50
Ki az a barom aki erre pazarolja az adófizetők pénzét? Ki adott erre felhatalmazást? Kérdezzék meg az embereket, kérjék ki a véleményüket,hogy mire van szükség. Gazdaság fejlesztésre munkahely teremtésre nagyobb az igény. Már a V4 -ektől is lemaradtunk,az üveghíd nem segít.
nyanya001
Máris megrepedt a híres üveghíd.
Nemrég, mindössze néhány héttel ezelőtt, szeptember 20-án adták át a Yuntai hegyvidékén, Henan tartományban a legújabb üveghidat, ami arról nevezetes, hogy a járófelülete teljesen átlátszó. A 260 méter hosszú hídon a kijárat közelében történt a baleset, ami az épp a hídon tartózkodókat annyira megrázta, hogy hisztérikus sikoltozásban törtek ki.

Ismerve a retek kormány haveri körének kivitelezőit ez nálunk ennyi időt sem bírna ki.
Egy kib@szott bicikliutat sem tudtak megcsinálni vagy a Széll Kálmán... csak egy két dolgot említsek
www.nlcafe.hu/utazas/20151008/uveghid-kina-repedes-panik/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.