Közleményt adott ki Országos Tisztifőorvosi Hivatal a makói kanyarós megbetegedésekkel kapcsolatban. Ellenőrizni fogják a Romániával határos megyékben az egészségügyi dolgozók védőoltásait. Jelezték azt is: folyamatosan számítani kell arra, hogy Romániából behurcolják majd a betegséget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@grincss: Nem nagyon kell aggodnod,...:o))) A mi korosztalyunk oltasilag durabel...:o))) Szerencsere meg a gyerekem megkapta a feketehimlo oltast is, mert oktober 31-en szuletett, 79.nov. 1-tol mar nem kaptak a gyerekek feketehimlo oltast, mert allitolag eltunt a foldrol a bubopestis (tunt a loszart, csak valahol pihen a virus, var az ujabb megfelelo idore a kitoreshez).
karma1
@grincss: Dragam, a kanyaro borzasztoan eros gyerekbetegseg, a mi idonkben piros cedulat kellett kitenni az ajtora, es meg 2 hetig a betegseg utan az isibe sem mehettem.
40 fokos lazam volt egy hetig, vastagon voltam kiutessel teli, es az osszes izuletem iszonyatosan fajt, mozdulni sem birtam.
1magyar
Akkor ez azt jelenti, hogy még Orbán is elkaphatja mert a 69 előttiek nem lettek beoltva?
karma1
@1magyar: Elmeletileg igen. De ra a VIP orvosok vigyaznak, neki nem lesz baja, nem erintkezik senkivel. Ceausescu csinalta ugyanigy: amikor elment videkre, akkor elotte a kis uttoroket ket het karantenba raktak, hogy nehogy valami gyermekbetegseggel megfertozzek a Karpatok Geniuszat...Hat nem is a fertozes vegzett vele...
1magyar
@karma1: Hermetikusan nem tudnak még a gazdagok és vezetők sem elzárkózni a néptől.
Jól felfogott érdekükben meg kellene védeni sok betegségtől az embereket is.
karma1
@1magyar: Pontosan. De ez a kormany mar annyira elzarkozott a neptol, hogy nem is tudjak, mi lenne, ha eppen a legszegenyebbeken, a legleromlottabb szervezetu embereken vegigsodorna egy ilyen jarvany. Na, erre tutira nincs felkeszulve senki sem, legkevesbbe a legatyasodott korhazak. Ma a korhazak mar egyaltalan nem sterilek, lassam visszajutunk a XX. szazad elejei allapotokhoz: eppen csak annyit tudnak adni a betegeknek, hogyha nagyon betegek, akkor valamilyen megfigyeles, esetleges apoloi ellatasban reszesuljenek, nem tobben... Most akarjak bevezetni, hogy az ugyeleteken csak apolok teljesitsenek szolgalatot. HAt ennel szornyubb elkepzeles csak a szocialis temetes volt, hiszen eppen az ugyeletes surgossegi ellatasra erkezo betegnek a legfontosabb nem fog jarni: a JO DIAGNOZIS. Hogy fogjak megallapitani valakirol, hogy vakbelgyulladasa van vagy mehen kivuli terhes? (Jo, ha ferfirol van szo, akkor talan)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.