Zöldhulladék csökkentése megelőzéssel. Növényeink védelme érdekében fordítsunk nagyobb hangsúlyt a megelőzésre így csökkenthetjük a keletkező zöldhulladékot. Itt az idő a tavaszi lemosó permetezés elvégzésére. Nem tudja mit használjon? Akkor olvassa el cikkünket és megtudhatja a használható szerek listáját.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Engem komolyan érdekel: ugy gondoljátok, hogy kevesebb lesz a zöldhulladék, ha időben permezetek?
Ez ugy függ össze, hogy ha nincs kártevő (mert permetezek), akkor nem kell pl. kivágni a fát? Valahogy nekem ez furcsa... szelektiven gyüjtöm a zöldhulladékot is, hogy a környezetet ne terheljem, u.akkor mesterséges permetszerekkel meg kárositom... nem jól gondolom?
zöldhulladék
@eszegfu: Igen teljesen jól gondolja az összefüggéseket. A lemosó permetszerek minimális terhelést adhatnak a környezetre, fő összetevők réz és kén. Egyes szerek évközbeni védekezésre is jók, ezért sincs akkora terhelése, mint más növényvédőszereknek. Hamár választanunk kell a sok rossz közül, miért is nem a kevésbé rosszat válasszuk.
eszegfu
@zöldhulladék: Igazán köszönöm, hogy megnyugtattál!! Igy pontositva már értem az "elvet".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok