A Yale egyetem volt dékánja nyomon kíséri a kormányfő és a belügyminiszter körül bonyolódó "kémjátszmát. " „Természetesen csak a megérzéseimre tudok támaszkodni, de egyre inkább úgy gondolom, hogy Ansztaszija Kirilenko feltevésében lehet valamennyi igazság” - mondja S. Balogh Éva. Szerinte nagyon is elképzelhető, hogy egy külföldi kormánynak van valami kompromittáló dokumentum Pintér vagy Orbán ellen, vagy legalábbis Pintérék azt gondolják, hogy van. S. Balogh Éva felteszi a kérdést: nem lehet-e, hogy a Pintér köré szőtt zavaros történettel a kormány megelőző lépést tett és egy esetleges későbbi, Pintért vagy Orbánt érintő leleplezést akar hitelteleníteni?

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Ha jól sejtem, erre van egy közmondásunk!
"Nem zörög a haraszt, ..."
Egyébként van-e ezeknél nagyobb maffiózó Magyarországon? :-)
nyanya001
A La Cosa Nostra ezekhez képest csak kisdobos volt.
quadrocopter
Az kétségtelenü gyanút ébresztő, hogy a lelkesen kommunistázó volt Kisz-titkár, a "tovarisi konyec" párt geci vezére, Paks II.-tőt használta fel arra, hogy hozzásimulhasson Putyinhoz és ez egy pusztán csak energetikai üzleti ügyleten mesze túlmegy!
Pintérről pedig több terrabit terhelő tartalmú anyag van a neten, a legismertebb néhai Nógrádi Zsolt nyilatkozata "Sanyi bácsiról" aki anno ORFK- vezetőként 50 millkát vett át dipótatyóba, olajfodrászoktól!
Az tuti, hogy mind Orbánnak, mind Pintérnek valamikor, valahogyan meg kellett alapoznia milliárdos vagyonukat és erre legalkalmasabb volt a gengszerváltás utáni privatizációs zűrzavar és fosztogatás!
bencemacska
@grincss: ma, 21:25
Nagyon összenőtt az örökös minielnök és örökös belügyminisztere!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.